Årsmötet avklarat

I ganska vackert väder gav vi oss iväg till Hejde bygdegård för årsmötet med SPF Seniorerna Klinteorten och ett drygt trettiotal av de övriga medlemmar gjorde detsamma. Medan vi samlades fick vi njuta av dragspelsmusik framförd av Olof Stenström.

Mötet började med en parentation, då två medlemmar avlidit sedan föregående möte. Vi höll en tyst minut för dem och sjöng en vers av Härlig är jorden.

Sedan grep vi oss an lunchen som bestod av risgrynsgröt med skinksmörgås. Två stora grytor välsmakande gröt fick en strykande åtgång, men trots att vi tog flera gånger lyckades vi inte äta upp allt. Det blir nog en och annan saffranspannkaka av resterna misstänker jag.

Så blev det sedvanliga årsmötesförhandlingar, styrelsen beviljades ansvarsfrihet och jag får hänga med ett år till. Om det blir som kassör eller något annat vet jag inte, för ännu har vi inte haft konstituerande möte.

Vår nye ordförande Irma Larsson står i begrepp att överlämna en blomma till avgående sekreteraren Rut Björkqvist.

Efter förhandlingarna fick vi kaffe och rulltårta och så blev det lottdragning, men trots att jag köpt åtta lotter vann jag ingenting.

Nu har jag räknat pengar och bokfört och haft mig och allt ser ut att stämma, så nu håller jag lördagskväll, sätter på mitt element en stund och placerar mig framför tv:n.

Trevlig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i SPF. Bokmärk permalänken.

10 svar på Årsmötet avklarat

 1. Det verkar ha varit ett givande möte och så roligt att så många kommer till mötena!
  Jag är dålig på det här med föreningsliv, men det verkar så kul, när du beskriver det!
  Och vilken mat ni fick… åh, så gott alltihop!
  Ha en riktigt skön lördagskväll framför tv:n! Det ska jag också ha!
  Kram, Monica

 2. Geddfish skriver:

  God kväll!
  Jag skulle varit på årsmöte också, men orkade inte detta, då jag är genomförkyld. En sådan tillställning skulle ha tagit flera timmar inkl festmåltid.
  Annars är ju sådant här trevligt.
  Ha en god lördagskväll, kram!

 3. Znogge skriver:

  Så skönt att allt avlöpte planenligt och att ni fick ansvarsfrihet men med dig vid rodret hade jag inte trott något annat!

  Kram och god kväll!

 4. Laila skriver:

  Ja det gick ju bra det hela och gröten var jättegod. När du nu fick allt att stämma så är det dig väl ”unt” att ha en skön kväll. Vi ses på onsdag.
  Kram

 5. Gunnar skriver:

  Du gör en viktig insats i föreningen. En av många ideellt arbetande som håller i gång förenings Sverige. Jag gillar också gröt som vi äter alldeles för sällan.

Kommentarer inaktiverade.