Avslutning på Medeltidsveckan och det regnar!

Söndag 10 augusti 2008 | 14:30 | 16&#176

Nu regnar det igen! Nederbörd behövs och jag vet att vi här på Gotland inte ska beklaga oss när man ser hur det varit i landet för övrigt. Men nog är det synd att augusti, som annars brukar vara en pålitlig sommarmånad, börjat så trist! Allra tråkigast tycker jag det är för alla arrangörer och besökare av Medeltidsveckan, som har sin avslutning idag. Ikväll är det stort gästabud på Stora Torget i Visby, så man får verkligen hoppas att det slutar regna snart. Jag unnar verkligen alla turister som dröjt sig kvar här på ön en trevligare fortsättning på vistelsen här.

Oss går det ingen nöd på alls. Idag har Carina och Bosse varit här och ätit söndagsmiddag, Åker sitter och ser TV, OS antar jag, eller någon fotbollsmatch och jag har ju datorn att roa mig med. Jag har suttit här och lyssnat på Pernilla August’s sommarprogram medan jag ändrat färger här på dagboken. Man roar sig så gott man kan! Startsidan har också fått lite förändrat utseende. Och fototriss är uppdaterat, veckans tema är rörelse

Igår natt fick vi 12 mm regn, men på dagen blev det ganska hyfsat. På eftermiddagen gick jag en skön promenad ner till stranden och hem igen. Jag gick genom hagen där det finns ett hjorthägn och för en gångs skull var hjortarna framme.


Vilka mäktiga horn de får.

Jag brukar inte ha radio med mig när jag promenerar. Jag tycker om att höra på alla ljud från naturen, men igår hade jag med den och lyssnade på David Batra och det ångrar jag verkligen inte. Jag tyckte om både pratet och musiken. Hans berättelse om allt vad han och hans fru gått igenom för att få barn, var verkligen tänkvärd. När man aldrig har haft några sådana problem, utan det bara gällt att ordna så att man inte skulle bli gravid, när man inte önskade det, då skäms man nästan över att man haft det så enkelt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster, TV o Video o Kultur, Väderprat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *