Besök

Det är samma härliga väder idag också och jag har just kommit in efter en skön morgonstund ute med kaffekoppen och tidningen. Nu ska jag se om jag kan sanera köket 😉

Jag testar att blogga med surfplattan, för jag tänkte nöja mig med att ta med den till Mallis och lämna laptopen hemma. Lite pilligt är det, men det går.

Igår kväll var jag på ett styrelsemöte med vår bostadsrättsförening och när jag kom hem mötte jag den här igelkotten. Det var en halvvuxen unge och den var jättesöt! Jag tog fotot och sen gick jag in efter en bit fisk, som jag tänkte ge den som tack för att den varit så samarbetsvillig, men när jag kom ut igen var den borta. Det är roligt att få se levande igelkottar och inte bara såna som ligger överkörda på vägarna.

Trevlig torsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Djur, Mobilt. Bokmärk permalänken.

10 svar på Besök

 1. Ulla Anderstedt skriver:

  Fin igelkott på bilden. Man ser färre igelkottar numera, men de kanske blir överkörda. När ska du fara till Mallorca? kram

 2. Skogsnuvan skriver:

  Å det var så länge sedan det fanns igelkottar här. När jag var liten fanns det jättemånga. Undrar varför dom dog ut. Jag har rent ont i skallen för jag är så förbannad idag. Fick reda på att dom ska dra in posten så jag får 8 km för att hämta posten varje dag. Då är det knappast lönt att ha tidningen heller för vem vill läsa en gammal tidning. Så kommer dom väl att dra in personal på posten som får bli arbetslösa när dom inte åker till dom små orterna. Allt blir en ond cirkel bara för att få bort oss från landsbygden trots att vi betalar sveriges dyrste skatt. Nog kan man bli förbannad. till och med för 50 år sedan kom posten hit.

 3. Znogge skriver:

  I sommar har vi haft massor med igelkottar. Små som stora och fler än någonsin!

 4. Kicki skriver:

  Det var länge sen jag såg en levande igelkott, såg ett par st överkörda när vi var på Gotland.
  Det ska visst finnas gott om dom i Borlänge, Skorpans mamma Issy kom in med taggar i nosen sen hon provat att attackera en.
  Kram/Kicki

 5. Musikanta skriver:

  Hade en igelkott som låg och solade sig nedanför yttertrappan förra året en solig dag. Sen dess har jag inte sett den tyvärr.
  Jag använder bara min padda när jag är hos Mirren, och då blir det hon som skriver kommentarerna om jag försöker kommentera eftersom jag tydligen är inloggad på deras nätverk. Så jag har gett upp.
  Kram

Kommentarer inaktiverade.