Bilvårdsdag

I dag har det varit ett helt underbart väder med behaglig temperatur, sol och nästan ingen vind. Så skönt! Efter morgonpysslet satte jag mig ute på terrassen och löste korsord tills min leverantör av planteringsjord dök upp (sonen med andra ord). Vi pratade en stund och när han åkt planterade jag de sista penséerna som blev över när jag var på gravarna.

Efter lunch åkte jag upp till Stenstugu och fick göra en ordentlig bilstädning. Jag hade tänkt städa den invändigt här hemma, men det är så trångt och bökigt i garaget, så varför hålla på där när jag inte måste. Nu är bilen ren och fin både in- och utvändigt och det passar bra, för på torsdag har vi ett månadsmöte i SPF och jag har bjudit några av medlemmarna på skjuts.

Första dagen för i år som jag suttit ute på framsidan och druckit eftermiddagskaffe

Det tog ett tag och på hemvägen var jag på Konsum och handlade, så det passade bra med en kopp kaffe när jag kom hem. Trevligt sällskap fick jag vid kaffebordet, för en granne kom in och slog sig ner och pratade en stund.

Trevlig lördagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds, Väder. Bokmärk permalänken.

14 svar på Bilvårdsdag

 1. Så skönt det ser ut med (egen) kaffemugg och en bullbit i vårsolen! Vinden hade mojnat här också idag, men vi fick gråväder och bara ca 12 grader, så här blev det ingen ute-fika.
  Ha en fin lördagskväll och söndag!
  Kram, Monica

 2. Znogge skriver:

  Här började vädret i samma anda men nu har temperaturen sjunkit åtta grader och det duggregnar. Så härligt att kunna sitta ute och fika. Ser att du har en personlig kopp som ingen vandrar i väg med.

  Kram och god lördagskväll!

 3. Charlotta skriver:

  🙂 Jag har också haft bilvårdsdag idag. Och hunnit med att strutta runt i trädgården och bara njuta av att våren har kommit.
  Ha det gott! ♥

 4. Geddfish skriver:

  Det såg väldigt mysigt ut hos dig!
  Kram, Gerd

 5. skogsnuvan skriver:

  Här är det fint väder men mycket snö kvar. Två vårtecken har redan dykt upp fast det är morgon. Koltrasten har kommit och snön har rasat av växthuset och peppar, peppar. Växthuset har inte rasat i vinter heller.

 6. Lambergsfrua skriver:

  Vad skönt att ha bilen ren och snygg på både ut- och invändigt! Vår skulle behöva få en omgång också, men vi väntar nog några dagar till. Vi tvättar inte själva utan låter andra göra det oss. Lätt och bekvämt 🙂
  i hade också strålande fint vårväder igår. Idag har vi lätta moln och ca +15 – så vårhärligt!
  Ja en fortsatt skön söndag!
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 7. Helena skriver:

  Låter bra med bilvårdardag.

Kommentarer inaktiverade.