Blåsig och kylig lördag

Lördagen den 18 april 2009 | 15:45|

Idag är det inte speciellt skönt ute. Det är kyligt och blåser ganska mycket. Solen visar då och då och när den är framme och värmer är det naturligtvis genast lite drägligare. Enligt allnakku är det idag Graipis dag och snart är det väl dags att ta tag i graipi och försöka bruka till jorden i trädgårdslandet. Mina växter som jag satte ut i går i växthuset har klarat sig bra och idag har jag sått purjolök och luktärt i krukor, så att de får förgro.

Annars har det varit mycket funderingar idag, för internet har inte fungerat. Helt plötsligt igår kväll tappade jag kontakten med omvärlden och i morse gick det inte att ansluta. Jag felsökte och det verkade som om det var modemet det var fel på. Jag ringde min internetleverantör, Ephone, men de hade bara en telefonsvarare på, så då åkte jag ner till sonhustrun och lånade hennes modem, men det passade naturligtvis inte. När vi var på Klinte och handlade på förmiddagen gick jag in och pratade med killarna på radioaffären och då sa de att de inte heller kunde ansluta till internet, så de trodde inte att det var mitt modem som det var fel på.

Efter lunch ringde jag Ephone igen och då sa de att det var en server som var nere, men att felet skulle vara åtgärdat under eftermiddagen och det stämde, för nu verkar allt funka igen.

Ikväll blir det tidig middag för jag ska gå och se “Anna, Hanna och Johanna”, en pjäs efter Marianne Fredrikssons roman med samma namn. Jag har inte förbokat någon biljett, men jag hoppas att det finns plats till mig i alla fall.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i IT & Internet, Vardag och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.