Blogga eller inte blogga?

Måndagen den 17 januari 2005

Jag visste ju inte riktigt om jag skulle jobba mera, men det blir den här veckan också och sedan är det slut. Litet tråkigt nästan, men så är det ju när man vikarierar, jobbet tar slut.

Helgen har varit lugn. I lördags var det ju så vacker väder, men igår blev det sämre. Jag låg ganska länge och sedan satt jag vid datorn litet och testade olika lösningar till min hemsida. Det är förfärligt roligt att se vilka möjligheter som finns och ändå är jag väldigt okunnig.

Blogga är skoj och väldigt behändigt, men det är litet knepigt att skriva dagbok på nätet. Det får inte bli för personligt. Man vill inte lämna ut sig själv och sitt liv hur som helst, samtidigt som man vill att nära och anhöriga ska kunna använda dagboken för att på ett enkelt sätt ta reda på vad vi håller på med här på Stenstugu.

Bloggandet, som en form för att uttrycka sina åsikter om ditt och datt, kan bli ganska ointressant. Tyckandet och åsiktsvädrandet är väldigt utbrett på nätet. Fast ibland känns det ganska bra att vädra sina åsikter, även om man kan utgå ifrån, att det inte är särskilt intressant för omvärlden vad jag har för synpunkter på världshändelserna. Men blir man upprörd över något, känns det bra att skriva ner sina tankar. (Även om det sedan bara är jag själv som läser dem). Jag inbillade mig när jag började skriva, att jag skulle få större respons i min gästbok, men det har varit dåligt. Och det har jag förståelse för, när jag tänker på hur sällan det är jag skriver i andras. Jag läser rätt många bloggar, men kommenterar dem sällan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, IT & Internet. Bokmärk permalänken.