Brukar du sverka?

Torsdagen den 27 november 2008 | 09:30 |

Visst är det roligt när språket utvecklas och ett av de nyaste orden är att sverka, vilket innebär att man klagar på något man inte är nöjd med. Naturligtvis är det Sverker Olofssons program Plus, som gett upphov till uttrycket. Igår sverkade han om bland annat Finarefs konsumentlån och det var ju lite roligt att jag tydligen inte var helt ute i mitt inlägg i tisdags.

I dag ser det ut att bli ganska hyfsat väder, nästan all snö är borta och gräsmattorna har blivit gröna igen. Maken ska ut med traktorn och luckra upp de snöhögar han skottade upp i början på veckan. Jag ska fortsätta med min köksstädning och putsa fösterna och sätta upp rena gardiner. Få se, det kanske blir en biltur till Hemse också senare i dag. Några julklappar ska inhandlas och så måste jag få hem en eller ett par flaskor glögg. Några kassar med julkorgar och annat smått och gott ska jag lämna in på Kupan också.

Så följer vi naturligtvis händelserna i Thailand och Bangkok med spänning. Gotlandsradion har tidigare haft kontakt med några gotlänningar som suttit på Bangkoks flygplats och som beskrivit situationen där. De försökte få tag i dem i morse också, men lyckades inte. Man får verkligen hoppas att situationen löser sig utan att folk ska behöva komma till skada.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.