Bussresan är i hamn

Lite trött i huvudet efter mycket räknande kan jag konstatera att vårens bussresa är i hamn. Vi gör det lite enkelt för oss på våra auktioner och delar ut papper till alla deltagare och så får de själva anteckna vad de ropar in och betala i efterhand. Jag och en bisittare antecknade alla inrop med namn på den som kom med högsta budet och summan och så stämde vi av när de kom med sina lappar för att betala. Det fungerade bra och kassan stämmer så när som på fyra kronor.

120 utrop från ett dignande bord och köpglada medlemmar
gjorde att auktionen gick helt strålande.

Mest betalt fick vi för mattan i förgrunden och så två formar med kroppkakor och två toscatårtor.

Trevlig lördagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i SPF. Bokmärk permalänken.

8 svar på Bussresan är i hamn

 1. Lambergsfrua skriver:

  Vilket bra sätt att ha en auktion på. Jag har aldrig hört något liknande förr, men verkar ju fungera bra. Mattan ser riktigt fin ut och jag kan förstå att den gick för ett bra pris. Annars är min erfarenhet att allt som går att äta eller dricka brukar gå som smör i solsken på auktioner och marknader. De där kroppkakorna hade jag gärna lagt ett bud på 😉
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 2. Anna/notonmusic skriver:

  Smart! Låter mycket enklare att hantera än ”vanlig auktion”! Förstår att tosca är eftertraktat, spelade i kyrkan i går och köpte med mig en tosca hem för hundra spänn! Mums!

 3. Skogsnuvan skriver:

  Mattan var ju fin och mat är aldrig fel. Så bra att ni fick det att stämma.

 4. Så roligt att ni fick ihop så att det räcker till vårens bussresa! Det låter som det fanns mycket gott och trevligt att bjuda på!
  Vart skall bussresan gå?
  Kram, Monica

Kommentarer inaktiverade.