Dagens vårtecken – Fönsterputsning

Nu tog jag kanske i när jag satte rubriken, för jag har bara varit ute och putsat köksfönstret på utsidan, det är allt. När jag vaknade sken solen så vackert och det var LJUST i sovrummet och vardagsrummet som vetter åt öster och det vackra vädret fick mig att känna att nu var det dags att göra någonting åt mitt smutsiga fönster.

Nu kan man i alla fall se ut genom rutorna, för förra veckans regn gjorde det alldeles grått. Det måste ha varit väldigt mycket skräp i luften.

Dagens vackra väder blev dock en ganska kortvarig fröjd, för nu har molnslöjorna dolt det mesta av solskenet, men trots att det är Snarvkyldis dag och solen gått i moln, så är det ganska behagligt ute med en 4-5 plusgrader, så om inte något oförutsett inträffar ska jag nog ut en vända efter lunch.

Vinterns kallaste tid på Gotland är omkring den här tiden. Det är senare än på fastlandet, genom att havsvattnet håller kvar både värme och köld längre. Snarv kyld betyder sträng och hård kyla.

Ha en fin torsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 svar på Dagens vårtecken – Fönsterputsning

 1. Gunnel skriver:

  I morse när jag gick ut med Santos så vräkte snön ner. Så onödigt! Nu har det mesta töat bort igen. Fönsterputsning är också ett vårtecken, och speciellt kul om man ser nåt fint genom fönstret sen. Kram

 2. Skogsnuvan skriver:

  och här snöar det som alltid. Gamle A kom hit med lite halstabletter åt mig. Jag får skippa meditationsgruppen idag för med den här hostan så är jag nog bara ett störande moment

 3. GeddFish skriver:

  Jag har varit ute en sväng, inget regn nu, men deprimerande grått. Det blir nog bättre på lördag då jag får min kopp kaffe!
  Ha en fortsatt fin dag med utsikt genom rent fönster!
  Kram, Gerd♥

 4. Vonna skriver:

  Fick lite dåligt samvete! Här behöver också fönster putsas!! Men jag är mycke glad ändå, blåst i spirometer på vårdcentralen i da, och mot alla odds var värdena jättebra. Har i alla fall ingen Kool.

  Nu återstår lungröntgen? Nu hoppas ja den blir bra?
  Får skylla sig själv, rökt sen ja var 15 år.
  Hur ska jag lyckas sluta röka??

  • Ingrid skriver:

   Det blev ju regn igen, så fröjden blev inte så långvarig.
   Så skönt att du inte har kool i alla fall.
   Du kan säkert sluta röka Vonna. Jag lyckades ju och jag började röka när jag var 13-14 år.

Kommentarer inaktiverade.