Dags för karneval

I tråkigaste och gråaste februari ställer Italiens vänner Gotland till med karneval och det vill jag ju gärna göra lite reklam för. Själv får jag nöja mig med karnevalen i Puerto de la Cruz. Den håller på 4-18 februari, så jag får nog mycket trevligt att titta på under tiden jag är där. Vi har varit i Las Palmas flera gånger under karnevalen och det är verkligen ett påkostat spektakel.

Så våldsamt som på Kanariöarna kommer det nog inte att gå till i Visby, men det blir säkert jättetrevlig där också, så gå ner till Almedalsbiblioteket den 10 februari och och titta om du har tillfälle till det.

Trevlig onsdagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Italiens vänner Gotland. Bokmärk permalänken.

6 svar på Dags för karneval

 1. Åh, jag förstår att du längtar till din resa! Just nu är det inte kul väder i Sverige! Men här nere har vi i alla fall sluppit all snö de får norrut i år! Det måste nästan vara rekordmycket snö?
  Och du får uppleva karneval i Las Palmas! Kan tänka mig att det är spektakulärt!
  Kram, Monica

 2. znogge skriver:

  Vilket trevligt arrangemang och synd att du missar det, Men du blir ju inte lottlös själv utan det blir säkert fart och fläkt 😀

  Kram och god kväll!

 3. Gunnel skriver:

  En helt perfekt tid att ha karneval på. Det är ju i sånt här trist väder som man behöver piggas upp. Du har verkligen något härligt att se fram emot…både karneval och värme. Kram

Kommentarer inaktiverade.