Dansbandskampen, släng dig i väggen!

”Så mycket bättre” var verkligen en trevlig överraskning och Dansbandskampen har fått en svår konkurrent om tittarna på lördagskvällarna. För vår del räcker det mer än väl att titta på dansbanden och en skrikande Christine Meltzer som pausunderhållning.

I inledningen av ”Så mycket bättre” kom man dock med ett konstigt påstående när man presenterade var på Gotland det hela utspelar sig -”Vi befinner oss vid Gotlands södra udde nära både Fårö och raukar ”, påstod speakern?? Helagotland.se har en korrektare beskrivning.

Det är mulet och det småregnar idag också. Det är så trist! Vi har ingenting särskilt på programmet den här söndagen, men om det skulle bli uppehåll fram på förmiddagen ska jag ta mig en promenad till Klinte när vi ändå ska och hämta tidningen. Jag blir lite deprimerad när det blir perioder med så här grått och tungt väder. Det är så mycket jag känner att jag skulle vilja göra, men det blir inte någonting av med mig.

 • Höststäda – det går ju inte när man inte kan få ut textilier och det inte går att putsa fönster.
 • Höstrusta i trädgården – det går ju inte heller när det regnar och allt dryper av väta.

Nu tänker jag strunta i alltihop och sitta och läsa och ha det skönt i eftermiddag. Förhoppningsvis finns de någon fotbollsmatch på TV så att Åke också är sysselsatt.

Ha en trevlig söndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Känt, Väder och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

18 svar på Dansbandskampen, släng dig i väggen!

 1. Annette skriver:

  Hejsan.
  Jag blev väldigt förtjust i pensionatet, det ser hemtrevligt och samtidigt nästan lyxigt ut. Där skulle jag säkert njuta av en vistelse;)
  Programmet var trivsamt, fast alla medverkande tillhör inte mina favoriter, men det gör Lasse. Har i färskt minne hur han på tidigt 70-tal var hemma hos oss och lät mina två äldsta söner rida på hans axlar och hur de frågade varför han var så lång? (flera dm längre än deras pappa) Svaret blev: ”Jo, jag jobbar som lyktstolpe på kvällarna”
  Det var då det, nu är han en mysfarbror och det är inte så dumt det heller.

  Ha en skön söndag.
  Kram,
  Annette

  • Ingrid skriver:

   Det är väl med det här programmet som men ”Stjärnorna på slottet”, det är alltid någon som ska avvika och sticka ut och någon som vi irriterar oss på. Jag tror det hör till spelet!
   Kul att läsa om dina kontakter med Lasse B 🙂

 2. Åsa! skriver:

  Jag såg inte programmet, men det verkar som om det var lyckat, roligt!

  Visst är det en tung årstid Ingrid, det lättar lite fram mot advent, vi får ta sikte på det!

 3. Henry skriver:

  Hejsan!
  Vi bläddrade mellan Dansbandskampen och Så mycket bättre och tyckte att vi kan avstå från dansprogrammet i fortsättningen.

  Hoppas att du kan hämta tidningen utan att bli blöt, är är det uppehållsväder, med grått.

  Kramar!

  • Ingrid skriver:

   Jag tycker att det är en perfekt kombination, TV4 reklamen är ju bara för trist att sitta och titta på.

   Det blev ingen promenad, för det regnade och det regnar och så hurtig är jag inte att jag frivilligt tar regnkappa på och ger mig iväg ut. Det blev en biltur 😉

 4. Hejsan Ingrid !
  Tänk så olika vi tycker, jag gillade det inte alls, för ala babblade i mun på varandra, fast jag hade text, så fattade jag inte ett dugg vad det handlade om.Såg bara att Fru Barbro Svensson var så mycket kortare än Lasse B.Älskar Tomas Di leva, ska se reprisen, det kommer det säkert en.

  Här regnar det också idag. Ett bra tips till att bota det gråa, är att ge håret en ny färg det lyser upp må Du tro. Bara jag får en egen dag, ska jag ta mig till frissan.Har inte varit sedan 30 Mars o.då kostade det 1.020:- 4 behandlingar.
  Nu ska jag bara klippa och färga över det trista gråa testarna.
  Alla klär ju inte i grått hår.Du gör det, för Du är inte lika blek som jag är.
  Det duger med en HATT !
  Kram Majsan

  • Ingrid skriver:

   Jag höll på och tonade och färgade håret i många år, men nu har jag gett upp och lärt mig acceptera det gråa.

   Headern här och på hemsidan är från Warfsholms Pensionat i Klintehamn där vi brukar vara och bada på sommaren, se på Valborgsmässoeld och äta julbord. Nu är det snart dags för det senaste igen 🙂

 5. skogsnuvan skriver:

  Visst tappar man energi och lust när det är höst. Här är det ialla fall en strålande dag idag även om jag hade hoppats på lite plusgrader så snön går bort. Det blåser inte och jag har tagit en ganska lång promenad ner till byn. Jag måste ju träna lite grann efter min sjukdom.

 6. Ailas skriver:

  Ingen TV här, i stället samvaro i trevligt sällskap till sena timmen. Men sådant stör ju inte en nattuggla precis.

  Vädret är trist, men egentligen stör inte det mig nämnvärt heller. Det går att vara lat utan dåligt samvete. 🙂 Läsa, sticka, surfa, blogga, spela dataspel, prata i telefon.. sånt där är fullt möjligt.

  Kram i din lugna söndag!

 7. Skatan skriver:

  Ja visst blir man låg … lägre än en sjunken båt … som någon sjöng en gång i tiden. När det bara regnar och är gråkallt och blåser.

  lMen precis som du säger vad det verkligen ett trevligt program, Så mycket bättre än konkurrenterna på samma tid. Och vad rörande han var Lasse Berghagen när han blev så rörd själv och så … så berörd.

  Det skall bli skojigt att se de andra programmen i fortsättningen.

  Kram!

 8. Berit skriver:

  Hej Ingrid!

  Jag tyckte det var ett jätteroligt och trevligt program och Lasse Berghagen är ju en av mina favoritartister och jag fick mitt lystmäte av hans låtar:-).

  Jag känner nog lite som du Ingrid denna årstid, ibland blir det lite deppigt och inget är särskilt kul, men, så tänker jag såhär, vi är alla friska, har ett varmt hus att bo i och gott att äta och så min dator förstås så kanske jag inte har det så dumt iaf, fast November kunde vi hoppa över:-)).

  Här har det blåst ordentligt idag och lite duggregn, hoppas på bättre imorgon.

  Kramar
  Berit

  • Ingrid skriver:

   Visst är det så, man har det ju egentligen rent oförskämt bra, så varför ska man egentligen gnälla, men vi har nog alla våra perioder när det känns lite tungt och trist.

   Vi har haft regn hela dagen och ännu håller det på…..

 9. Ia skriver:

  Vi hade ju tänkt titta på Så mycket bättre förr men så dök det ju upp ett bortglömt 40-årskalas…nåja, det får bli Tv4 Play 😉

  Sv; Visst är det förskräckligt med dessa väskryckningar…elva stycken på bara ett par veckor…dock dementerar de nu att det skulle vara nån liga…*suck*

Kommentarer inaktiverade.