Det är mycket nu!

Idag känns det som riktig höst. Det är mulet och i natt kom det 10 mm regn och mer ser det ut att bli.

Nu ska vi äta frukost och sen ska vi ta en vända på Klinte och återvinningen med en massa maskätna äpplen som maken har samlat ihop och så ska vi svänga förbi Odvalds med lite grejor. Och gardinen till vardagsrummet är färdig och ska sättas upp.

I eftermiddag ska maken till VC, jag måste baka lite, för i morgon fyller jag år och på fredag ska jag till Visby och göra den där bentäthetsmätningen. Sen är det stora flytten i helgen! Så det är onekligen mycket på gång.

Ryggen då? Jag vågar nästan inte säga det, men den känns bättre. Det var hyfsat igår och ännu bättre idag. Nu gäller det att hålla sig i schack, så det inte blir något bakslag! Det blir maken som får lyfta och bära.

Det känns som om jag borde göra en bloggtimeout, men kan nog inte hålla mig ifrån datorn ändå, så det blir nog en och annan rapport i veckan i alla fall, men skulle jag inte svara på kommentarer eller bloggvandra, så vet du orsaken.

Ha en fin tisdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Flytten, Hälsan och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

36 svar på Det är mycket nu!

 1. Ailas skriver:

  Jag passar på att ge dig en födelsedagskram redan nu och hoppas att du hinner få lite tid över till firande av din dag!
  Solen skiner lite blygt här just nu. Äppelskalning står på programmet för min del!
  Kram och var rädd om dig!

 2. Margaretha skriver:

  Så klart att du har mycket nu, med allt flyttbestyr och vad det för med sig.
  Håller med dig att det är svårt att låta bli bloggen. För mig har den varit en livlina i och med min förlust. Det låter glättigt och bra allting när jag beskriver mina dagar, men det är det förstås inte. Men jag vill inte heller lasta över mina bekymmer på andra.

  • Ingrid skriver:

   Visst kan man skriva av sig lite i bloggen och jag tycker att den ska vara personlig, men den får inte bli för privat.

   Lite gnäller jag väl, men det finns många sorger och bekymmer som jag absolut inte vädrar offentligt av hänsyn både till mig själv och mina anhöriga.

 3. Corina skriver:

  Får väl säga grattis då ! Och jösses jag blir svettig av att bara tänka på att flytta 🙂 Hoppas allt ska gå bra och att ryggen fortsätter att bli bättre. Kram

 4. Ojsan då redan födelsedag.Har ett år gått så fort.

  Grattar en dag före. Men på FB blir det samma dag.

  Tack så mycket för elogen.
  Här har regnat också sedan i går kväll det försvårar infångandet.
  Provar i morgon också. Då med strömmingen.
  Ringde till Mariefred för att höra hur de som hon fick dit,mådde. De var hemskt rädda gömde sig i ett hörn och sitter bara där.Vågar inte komma fram.
  Som jag fattade så är det ett stort hägn som hon byggt just för dessa som ska fångas in.

  Hon tyckte dagen var det bästa för då kan hon hämta katten/erna.Tror inte jag lyckas få in Mamman hon är nog mera skygg än ungen.
  Ja,ja vi får se hur det går.
  Det ska bli skönt när alla är infångade så jag kanske slipper gå ut en morgon så tidigt.

  Kram Majsan

 5. ingmarie skriver:

  jag funderar på att flytta min blogg till hemsidan, eller lägga ner den helt…har inte bestämt mig än,,,inte så många som kikar in o lämnar kommentarer, det är du och någon till men det är också allt, eller också så skriver man inget intressant..:)

 6. skogsnuvan skriver:

  Inte ska du sluta blogga Då blir jag riktigt lessen men det är klart att du inte behöver skriva varje dag. Jag har dragit ner till varannan dag för som du vet så har vi pensionärer så väldigt mycket att göra. Hoppas att det blir riktigt bra nu med nya boendet och tänk så skönt när det blir vinter att slippa skotta. När ni kommit i ordning kommer du nog att få tid att skriva och nu har du ju ett nytt ställe att fotografera och skriva om. Kram till både dig och gubben

  • Ingrid skriver:

   Nej inte ska jag sluta utan bara pausa litet, men det blir nog ingenting av med det heller.
   Kramen till gubben ska framföras omgående, då blir han förtjust 😉

 7. elisabeth skriver:

  du vet jag här och läser, bara svårt komma mig för att skriva, känns lite mycket för mig med och sänder kramar till dig i förväg till födelsedagen, förstår det är mycket händelserikt nu i ditt liv. att ta en kortare bloggpaus på nån vecka eller några dagar kan kanske göra att man är ännu mer full av energi till den sen när det är mycket omkring som ska ske. Vi har jättevarmt fast det är höstkänslor ute. det har väl vänt lite på värmen idag och igår inte de högsta temperaturerna nu som förut. Vilken sommar vi haft… !!! Vår sommarvärme började redan i mitten av maj och nu först har den slutat och inte har vi haft massor av regn heller som andra klagat på. Vissa säger att de bara fått regn 🙂 lite svårt sätta sig in i det när man varit bortskämd med massa värme och t o m blåsten som är så ihärdig när den sätter till har i år varit bortblåst. ha d fint och hoppas du blir riktigt grattad, vet det är många som tänker på dej !

  kram och ha d så gott

  • Ingrid skriver:

   Tack snälla elisabeth!

   Det är så roligt att veta att du tittar in här då och då och visst blir jag väldigt glad över kommentarer och hälsningar, men du ska inte känna något tvång till det.

   Här har varit en väldigt omväxlande sommar, men en lång torkperiod på försommaren, massor av regn i juli och ”till och ifrånväder” i augusti. Sammantaget tycker jag nog att det varit en ganska fin sommar.

   Kram tillbaka till dig!

 8. Ama de casa skriver:

  Grattis i förskott!

  Skönt att ryggen är bättre, hoppas det fortsätter i den riktiningen.
  🙂

 9. Elisabeth skriver:

  Skönt höra att du är bättre. Du får hålla dig tillbaka och inta dirigentens roll, vad gäller flyttlådorna. Det kommer gå bra. Ser fram emot att läsa vidare på din sida. Ha dé så gott!

 10. Lambergsfrua skriver:

  Jag säger grattis lite i förväg och hoppas dagen blir bra trots eller tack vare olika engagemang.
  Mina allra bästa lyckönskningar och en stor varm kram!
  Lambergsfrua

 11. Rosita skriver:

  Grattis på årsdagen och hoppas att allt med flytten går bra,och att ryggen håller.

 12. Skatan skriver:

  Ett stort GRATTIS på din födelsedag och … Gott Nytt År … Nytt, mycket nytt lär det bli i alla fall med ny bostad och allt. Vad härligt det måste vara att se den ”växa fram” och snart är det ju dags …

  Hoppas du får en riktigt fin födelsedag … Mannen hälsar!

  Kram!

 13. ingmarie skriver:

  Grattis på din födelsedag idag…kramar

 14. Eleonora skriver:

  Stor grattiskram till världens bästa Ingrid!!!
  från Eleonora

 15. Birgitta skriver:

  Grattis på födelsedagen!!! Ja, så där lite i förskott. Ett tips vore att ni hyrde in en flyttgubbe ett par timmar för att ta det tyngsta. Inte ska ni förstöra ryggarna för detta?

  Självklart får man ta bloggpauser! Det kan kännas tungt ibland när man inte har tiden, och känner att man ”måste” blogga. Men vi förstår att du har massor att göra.

  Kram!

 16. Berit skriver:

  Grattis Ingrid på din dag idag! Jag hoppas du får en fin dag med god tårta och kaffe.

  Förstår att det är mycket inför flytten i helgen och skall bli så spännande att få se hur ni får det i ert nya hem, jag tror det blir jättebra.

  Grattiskramar från Berit
  Lennart hälsar också

 17. Åsa! skriver:

  Grattiskram Ingrid! Hoppas du får en alldeles underbar dag trots regnet!

 18. Gunnel skriver:

  Grattis på födelsedagen. Hoppas du ger dig tid att njuta idag.

Kommentarer inaktiverade.