Det är skillnad på folk och folk

Måndagen den 29 oktober 2007
9 grader varmt.

Nu har Ingmar Bergmans anhöriga fått tillstånd att flytta Ingrid Bergmans gravurna till maken gravplats på Fårö. Och det beslutet bevisar att det finns olika tolkningar av gravfriden. Tidigare i år har anhöriga, som velat flytta sin mammas gravurna till pappans grav på Klinte kyrkogård, fått nekande besked. Det är bara precis som vanligt skillnad på folk och folk!

Europas bästa öar är framröstade av resemagasinet Condé Nast Traveler. Över 28000 av deras läsare har varit med och röstat, och där hamnar Sicilien på 4:e och Gotland på 10:e plats. Du hittar artikeln och hela listan HÄR.

Idag har det varit soligt och fint, trots att väderleksrapporten i morse talade om 10 mm regn, men det kommer kanske inatt istället. Åke har börjat gräva trädgårdslandet och jag har bakat några kakor. Det är ju snart helg.

På tal om helg firar du Halloween på något sätt? Det gör inte vi utan vi väntar till Allhelgonahelgen. Men nu till Halloween som ju är på onsdag har jag fått några hälsningar. Här kommer några av dem.

Tack Vonni, Lotta, Sussi och Ulla-Britt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nyhetskommentarer, Tyckt o Tänkt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.