Det känns som helg – Anna Throne-Holst

Det har varit ett helt underbart sommarväder i dag. På förmiddagen gjorde jag inte så mycket nytta, för när morgonpyssel och vattning var avklarat satte jag mig ute och löste korsord och läste. Kerstin och Hassine skulle komma hit till lunch, så sen hade jag en del att stöka med i köket.

Jag kan inte fatta att det bara är onsdag, för det känns precis som om det vore helg. Det är verkligen trevligt med ett avbrott i vardagen. När vi ätit satt vi och lyssnade på dagens sommarpratare, Anna Throne-Holst vd svensk-amerikanska Handelskammaren i New York, en stund medan vi lät maten smälta. Även om Anna var rätt trevlig att höra på, så kände vi att det inte var någon större förlust att överge henne, för att i stället ta en promenad på Barkan. Det är alltid lika trevligt att gå där oavsett vilken årstid det är.

Nog var det mycket bär, men de satt högt upp och var ganska små och rätt sura.

Jag hade sett på Klintehamns Anslagstavla på Facebook, att det fanns självplock av körsbär på Åbrogatan, så vi gick den vägen hem. Det var ett stort träd och massor av bär, men vi plockade inte så många utan stoppade bara några stycken i munnen och sedan fortsatte vi hem och drack kaffe i stället.

Nu har Kerstin och Hassine åkt hem till Sicklings och jag har varit ute och vattnat rabatterna. Jag har dahlior som står i knopp nu och ska det bli några blommor måste de nog få lite uppassning.

Beträffande gårdagskvällens snigelsex, så höll Kerstin ögonen på dem. När sniglarna gjort det de skulle, skiljdes de åt och sedan kröp de iväg en åt vart håll.

Trevlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster, Promenader, Trädgård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 svar på Det känns som helg – Anna Throne-Holst

 1. Syster Kerstin skriver:

  Tack för en god lunch och en trevlig dag!

 2. Det var ett gott betyg åt dina gäster, att det känns som helg när dom är där! Kan tänka mig hur mysigt det är att ha sin syster nära, när ni inte kan ses så ofta annars!
  Spännande med dina dahlior! Ja det krävs vattning nu…
  Kram, Monica

  • Ingrid skriver:

   Ännu har vi inte bevattningsförbud här i Klintehamn, så jag unnade mig faktiskt att slangvattna. Sen får man bära kannor från köket.
   Kram

 3. Kraka skriver:

  Du verkar haft en bra dag. Önskar dig en god natts sömn och en lika bra dag imorgon.
  Kram

 4. Znogge skriver:

  Vilken bra dag du har haft! Sniglarna också förhoppningsvis 😉

  Kram och god natt för i dag!

Kommentarer inaktiverade.