Det stänker lite lätt….

…nu på förmiddagen. Jag skulle önska att det där stänkandet kunde gå över i ett ordentligt regn, men det vågar man väl inte ens hoppas. Jag har tagit vara på lite tvätt och så har jag ”daterat” en stund.

Här skulle det inte skada med lite regnvatten

Igår var det en solig och fin dag och på förmiddagen satt jag ute i skuggan och läste ett tag och laddade upp inför veckans pass på Kupan. Vi hade ganska många kunder på eftermiddagen och det är väldigt trevligt att jobba där, för vi får ständigt beröm för vår fräscha butik, det goda kaffet och så framför allt, de goda bullarna. Folk uppskattar verkligen att kunna få en vanlig hembakad sockerbulle. De är, som en kund sa, bakade på naturlig ingredienser och innehåller inte ett enda E-ämne.

När jag kom hem däckade jag i tv-soffan och där blev jag liggande. Förkylningen har i stort sett gett med sig och det är bara halsen jag känner av lite grann, men man blir trots att lite trött efter de där timmarna. Åldern tar ut sin rätt 😉

I dag för 40 år sedan gick ”The King” bort, men ännu lever han och hans musik kvar i våra minnen. Här en ung Elvis i en inspelning från 1962.

Trevlig onsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Musik, Nostalgi, Odvalds, Röda Korset. Bokmärk permalänken.

14 svar på Det stänker lite lätt….

 1. T.o.m. här nere, där vi haft en så regnig sommar, så börjar det bli väldigt torrt nu! Men kanske, kanske kommer det, det känns lite som det skulle bli åska, kvavt, stilla…
  Förstår så väl att du kan känna dig trött efter ett arbetspass och dessutom med sviterna av en förkylning i kroppen! Själv är jag också lite mör efter allt grävande och bortkörande av sand/jord.
  Men – det är ju nyttigt att röra på sig…
  Kram, Monica

  • Ingrid skriver:

   Det är roligt när man får göra om lite i trädgården och det blir säkert jättebra när ni är färdiga. Visst är det bra att röra på sig, men samtidigt måste man inse att man inte har samma krafter som i ungdomen.
   Kram

 2. Gunnel skriver:

  Elvis var min idol när jag var tonåring. Förkylningar och annat elände försvinner inte lika snabbt nu som när man var ung. Kram

 3. Lena i Wales skriver:

  Här i Wales skiner solen, som alltid, hi,hi!!!
  Tack för din kommentar hos mej, nu har jag äntligen möjlighet att titta in hos dej och änskar dej en fin dag!

 4. Znogge skriver:

  Här ösregnade det rejält i morse och så pass mycket att det väckte mig. Men sedan solade det upp och blev nog sommarens varmaste dag….

  Kram och god kväll!

 5. Kicki skriver:

  Förstår att du blev trött när du gick och jobbade trots att du inte var bra.
  Elvis var inte min idol i tidiga tonåren, jag höll på Tommy Steel. Det var ju det man gjorde , höll på den ena eller den andra av dom.
  Regnet som pågick ett par timmar här igår gav bara 2 mm i mätaren, men attan så blöta vi blev i skogen om fötter och ben.
  Kram

 6. Skogsnuvan skriver:

  Hoppas att du snart blir bra. Ja Elvis var ju Elvis och jag gillade honom bättre än Tommy S. Vi hade gummistövlar med nedvikta skaft och så skrev man Elvis eller Tommy på dom. Ja det var härliga tider på 60-talet och Elvis ryckte på höfterna så gammalt folk förfasede sig. Nu för tiden är vi så vana så vi förfasar oss inte över någonting längre

 7. wiolettan skriver:

  Idag har vi regn, det regnar rätt så bra och det är verkligen behövligt.
  Jag såg filmen och programmet om Elvis. Det tyckte jag om. Härlig musik för att inte tala om hans röst, suverän.
  Fortsätt och krya på dig.
  Kram till dig.

  • Ingrid skriver:

   Jag såg en del av filmen. Visst är det härlig musik, men filmerna han gjorde är faktiskt ganska dåliga. Men han är ursäktad för sin charm och den vackra sången.
   Kram

Kommentarer inaktiverade.