DN har lyssnat på sina läsare..

Fredagen den 23 januari 2009 | 22:20 |

… och sett till att TV-bilagan åter blivit en bilaga. I dag när tidningen kom, så upptäckte jag att vi nu slipper riva ur TV-bilagan ur kulturbilagan. Det hjälper tydligen att protestera mot
idiotiska förändringar! Nu gäller det att få dem att återgå till den alldeles utomordentliga utformning TV-bilagan hade tidigare, men det blir nog knepigare.

I dag har jag fixat lite inför Åkes årsdag i morgon. Jag har städat och bakat en tårta, men ännu inte riktigt bestämt mig för vad jag ska bjuda på till middagen. Det börjar bli hög tid att göra det!

Just nu är det paus i Let´s Dance och efter nyheterna måste jag se vem som blir utröstad i kväll. Det är många som dansar urdåligt, så det är svårt att veta. Kan Carl-Jan leva på sin charm en vecka till?

Vad gjorde jag igår? Inte så många knop, men efter lunch var vi på Klinte och då passade jag på att promenera hem och fick då också tillfälle att köpa en årsdagpresent till Åke. Jag tror inte att han kommer att läsa det här, så jag kan väl avslöja att han får en ny rakapparat. Det är han i stor behov av, för den han har nu är bara för usel.

I onsdags var jag på Kupan i Hemse och jobbade. Det var inte så många kunder, för det var kyligt och grått väder, så de höll sig nog hemma, men det hade kommit kläder från Kupan i Visby, som skulle packas upp och prismärkas för försäljning, så jobb var det inte brist på

På datorfronten är det en liten nyhet: I huvudet här på dagboken finns nu Gutamålsgildes Allnakku (och även på Ingrids Sida). Gutamålsgillet har gjort en egen almanacka där de givit alla årets veckodagar egna gotländska namn. I dag är det till exempel snåikastningsdagen, vilket kan översättas till svenska med snöskottningsdagen. Jag hämtar uppgifterna från Gotlands Allehanda och från Gotlandsradion, men hoppas att jag ska kunna få tag i en Allnakku, så att jag ska kunna få almanackan komplett. Nu måste jag in och uppdatera varje dag och det är ju lite stressigt. Om jag inte kommit ihåg att uppdatera, eller inte haft tillfälle till det kommer det att stå ordinarie namnsdag och det ser ju lite konstigt ut.

Ha en trevlig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.