Duktiga katter

Onsdagen den 22 november 2006

Mulet har det varit hela veckan, temperatur runt 7 grader och regn varje kväll och natt! Vi har fått massor av nederbörd hittills i november, ca 100 mm och det är bra mycket över det normala.

De här dagarna har det inte hänt speciellt mycket. Det vanliga för att få tillvaron att fungera plus några vändor varje dag i trädgården för att räfsa upp dagens lövskörd. Idag satte Åke upp traktorskopan, så jag kunde tömma korgarna i den och den fick jag nästan full.

Våra duktiga kissar har utmärkt sig! I morse låg det en död storråtta, som de fångat, mitt på trädgårdsgången. De hade börjat äta på den, men sedan övergett den. Kanske var det när Åke kom ner i morse och släppte in dem. I år har vi inte haft en enda mus inne, så nog gör katterna nytta alltid.

Nu strömmar julgåvorna in i mailboxen och julsidan får dagliga uppdateringar. Julquilten lägger jag in som slumpade bilder på startsidan, så blir det lite julkänsla där också.

För övrigt börjar det bli dags att förbereda för vår Sicilienresa. På julsidan kommer jag att öppna kalendern för de dagar vi är borta. Här hemma ska jag sätta upp adventsstakar och utebelysningar, så att det bara är att dra igång dem när vi kommer hem. Och så ska man ju fundera ut hur det ska packas? Sicilien har ganska varmt på dagarna, men kvällar och nätter är kalla. Jag får väl konferera med Eva.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Våra Katter, Vardag. Bokmärk permalänken.