En härlig höstdag

Jag tog mig en promenad ner till Klintehamn efter lunch och så fick Åke komma efter med bilen och hämta upp mig. På Klinte är de i full färd med att sätta upp försäljningsstånden inför Klinte Marknad på lördag. På gamla bioplatsen har man redan börjat bygga upp tivolit. Och några av karusellerna provkördes för fullt.

Nu är det bara att önska att vädret blir lika fint på lördag som det varit idag. Jag fick min tvätt torr, vi har klippt gräsmattorna (en del i alla fall, för gräsklipparna gick sönder båda två) och vi har suttit ute och druckit eftermiddagskaffe och smaskat i oss wienerbröd. En perfekt septemberdag med andra ord.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Känt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

20 svar på En härlig höstdag

 1. Åsa! skriver:

  En underbar dag har det varit idag!

 2. Hej Ingrid !
  Tack för Din omtanke ! Jag njöt och gick som jag skrev i sakta mak, fick stanna flera gånger, då jag blir så anfådd.Fick ta ett sug på inhalatorn. Tog lite foton till mobilbloggen, för vädret kunde inte vara bättre.Det verkar som om fler hade fint höstväder,verkligen härligt idag.
  Nyss ätit glasstårta, då är jag nog frisk igen.
  Ringde Dennis, han hade för ont för att gå ut köpa tidning, sa han, hade en ny lista på vad jag ska handla”.Han är inte klok”, snart får han gå själv.Ut och rösta gick bra.
  Jag vill också gå på en marknad,får väl nöja mig med att läsa om den på Din blogg. Kram Majsan

 3. Agneta skriver:

  Hej, ingrid!
  Så gott det låter att kunna sitta ute för lite fika så här i september. Det märks tydligt att klimatet förändrats under årens lopp.

  Alltid verkar det vara något på gån hos dig. Denna gången med både karusell och marknad. Låter trevligt att flanera och beskåda vad som sker.

  Din header är elegant värre. Tror att du haft något liknande foto på din hemsida/blogg. Glad blir man att få se djur i natur, som det ska va. Det börjar bli ont om den varan runtom i vår värld. Läste att 20% av jordens befolkning förbrukar 80% av tillgångarna. Låter lite skevt, minst sagt.

  Lycka till med träningen som du fått av sjukgymnasten! Hoppas att den hjälper dig att bli av med ”surret”.

  Mitt är kvar och lär så förbli. Har en enormt stor planch på en dörr med övningar, men tyvärr, inget resultat.
  En nerv sitter i kläm i min rygg däe en disk har glidit ur sitt läge en aning och då blir det så där eländigt surrande.
  Men att det skulle ta många år att få en ’MR-röntgen för att fastställa det…suck, säger jag bara. Rådet blev att strunta i övningarna i stället, då dom förvärrade eländet.
  Ack ja, hur man än gör så har man näsan mitt i facet :-))
  Nu ska jag se på ”Brottet”, den danska serien som startar just nu på SVT1.
  Kramen, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Roligt att du gillar headern. Den är ett foto som jag tog för ett tag sedan i hjorthägnet vid Mulde fritidsgård. Jag passerar ofta där, men i regel hinner hjortarna ge sig iväg innan jag hinner få fram kameran, men ibland så lyckas jag.

   Jag gjorde mina övningar i morse och tyckte faktiskt att jag fick lite ont efteråt. Visserligen gick vi igenom dem när jag var vid sjukgymnasten så jag tror att jag gjorde rätt, men jag kanske tog i för mycket. Men i eftermiddag och nu i kväll har det känts ganska bra.

   Brottet har jag också sett. Danskarna är duktiga!

 4. Tove skriver:

  Det var ju lite roligt att ni har bättre väder på ön än vad vi har här. Tack för din besök hos mig!
  Kram!

 5. ingmarie skriver:

  Hej!

  Ja jag hoppas på uppehåll på lördag när det är marknad, den brukar vi gå på, vi kanske ses…kram

 6. Katharina skriver:

  Hej Ingrid:)
  Vad trevligt med marknad:)
  Gillar du att åka karusell kanske, själv hoppar jag över den biten nu för tiden:)
  Önskar dig en trevlig marknads helg
  Kram Katharina

 7. Znogge skriver:

  Då hoppas vi att vädret håller i sig till helgen!

  Kram

 8. anki skriver:

  låter som en härlig höst dag .) jag klipper inte gräsmattorna mer i år, dom får växa vilt, är så blött och det torkar inte upp på dagarna så det får vara

  vi har mulet och lite mörkt här idag men inte kallt, ca 13 grader..

  ha en skön dag

 9. skogsnuvan skriver:

  Båda gräsklipparna trasig samtidigt. Du verkar ha en ängels tålamod du. Jag skulle bli stortokig. Jag retar mig på maskiner som inte går som tex min tvättmaskin och allt annat i det här huset. Ser ut som om ni fortfarande har rätt fint. Här stormar det och jag vill inte ens gå ut och inte orkar jag heller.

 10. Ia skriver:

  Åh…inte utan att det kommer ett litet leende på läpparna när jag drömmer mig trettio år tillbaka i tiden och tänker på Klinte marknad 😉 Det var spännande det 😀

  Klart det blir fint väder….vi affirmerar 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *