En härlig höstsöndag

Dagen började med strålande solsken och det var varmt och gott när jag satte mig ute på förmiddagen och började läsa bok nummer sju om rättsarkeologen Ruth Galloway, hennes dotter Kate och kriminalkommissarie Harry Nelson och hans kollegor. Jag brukar hävda att det inte är bra att läsa flera böcker i rad av samma författare, men Elly Griffiths skriver så bra, så jag vill bara fortsätta och fortsätta. När jag har läst den jag håller på med nu, De öde fälten, har jag bara en bok i serien kvar, så jag hoppas att hon snart kommer ut med ännu en bok.

Efter lunchen drog slöjmoln fram på himlen och solen bleknade lite och då gick jag ut på en promenad. Man måste ju röra på sig lite! Det går inte att sitta stilla hela dagen, då börjar ryggen göra sig påmind. Det hjälper faktiskt att bara gå ut och gå, efter en stund försvinner besvären.

Ännu finns rosor som blommar

Det var faktiskt liv och rörelse på Klintehamn i dag också. Alla marknadsstånd var borta och jag kan inte låta bli att tycka att det är fantastiskt, att man fått bort alla spår efter gårdagen. Det enda som återstod i dag var en balvagn med skräp. Den ska väl vidare till återvinningen i morgon kan jag tänka mig.

Tivolit höll söndagsöppet

När jag kom hem var det kaffedags och då satte jag mig ute på framsidan. Nu hade molnen skingrats och himlen var alldeles blå igen och det var riktigt gassigt och gott i solen. Så länge hösten är så här har jag ingenting emot den och kan ha ett visst överseende med de allt kortare dagarna.

Ha en skön söndagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Klintehamn, Odvalds. Bokmärk permalänken.

8 svar på En härlig höstsöndag

 1. Gunnar skriver:

  Kul att du också gillar henne. Det finns som sagt en till som kom 2016. Hon skriver en om året så det blir väl först 2017 som nästa kommer.
  Jag har inget emot att läsa böcker i följd.

 2. Gunnel skriver:

  Hösten får gärna vara lång om den fortsätter att var så fin som nu. Då blir det mindre av den slabbiga vintern här i söder. Kram

 3. Lambergsfrua skriver:

  Vilka underbart vackra rosor du visar oss. Visst är det skönt med den här milda hösten.
  Manna i Mitt Liv har också probelm med ryggen, men just nu blir det sämre, när han går en promenad. Troligen beror det på att byxlinningen trycker just på den onda punkten – så idaghar vi köpt nya byxor med raka ben och resår i midjan 😉
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 4. Jag gillar att läsa böcker av samma författare efter varandra. Jag märker nu, när jag ofta läser om gamla böcker vi har, att jag ser andra sidor hos författaren, som jag inte upptäckte första gången jag läste dem!
  Kram, Monica

  • Ingrid skriver:

   Det är lite olika, för när jag läst flera böcker efter sig av samma författare, kan jag tycka att trots att jag var väldigt begeistrad i början, så tycker jag sämre om de senare böckerna. Men av Elly Griffiths vill jag bara ha mer.
   Kram

Kommentarer inaktiverade.