En härlig söndag

Vilken härlig dag det blev, så soligt, varmt och skönt. Jag tog mig en promenad precis som jag bestämt och hittade hur mycket blommor som helst längs vägkanten. Tussilago är det alldeles fullt av nu och blåsippor, vitsippor, scilla, påskliljor och mycket annat. I morgon kommer jag att lägga ut flera bilder, för då är det ju dags för veckans vårtecken.

Åke kom och hämtade upp mig på Klinte och då passade jag på att gå in på ICA och köpa oss varsin chokladbiskvi och när vi kom hem satt vi ute och drack kaffe i solskenet. Sen har vi varit hos äldste sonen och hans sambo och jag har hjälpt dem med deras deklarationer. Så den här söndagen, som jag inte riktigt visste hur vi skulle använda, blev riktigt innehållsrik och trevlig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Promenader och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 svar på En härlig söndag

 1. Znogge skriver:

  Låter som en braoch omväxlande söndag tycker jag!

  Ha en skön kväll nu.
  Kram

 2. Sylvia skriver:

  Samma här, en helt underbart fin söndag. Suttit och tryckt på balkongen mest halva dagen. Jo visst, jag har också deklarerat på nätet idag och det var snabbt gjort för oss. Glad Påsk-pyntat har du också hunnit. Snyggt!!
  Ha en skön kväll
  Kram Sylvia

 3. Godkväll i stugan !

  Det har jag också gjort.
  Hade gärna plockat några Blåsippor men skulle ju till Maxi dels åt Dennis och åt mig själv.Tror förresten de är fridlysta.Idag sa jag ifrån mig stavgången på Carema.Blev stressad av att behöva gå ut vid strax före tio varje morgon Må,Tis,Ons,hann ju inget.Mina leder är så stela till framåt tolv.Sedan har jag ju Hälsoenheten med möten och träffar.Och stavgången varje Torsdag.Där kan man snacka om en grupp.Säkert över 12 var det.kanske fler. ska räkna på Skärtorsdagen.

  Kram Majsan

  • Ingrid skriver:

   Här har vi gott om blåsippor, så de är inte fridlysta, det är bara att plocka, men jag gör det inte. Plockar in dem menar jag. Jag tycker att de är vackrast ute i naturen.
   Lycka till med din stavgång!
   Kram

 4. Agneta skriver:

  God kväll, Ingrid!
  Dags att deklarera är ingen brochyr som är önskad med alla krångliga regler. Jag har som tur är inga problem alls, pension in och skatt ut. Klart! Bara till att kolla att dom räknat rätt. Skönt!
  Jättesnygg header du har lagt ut med alla fina ägg. Fattar inte att det snart är påsk, tiden går fort. Vinden är ännu isande kall så man får ta det lite varligt. Såg några ungdomar ute på en balkong iförda små bikini och det är väl i tidigaste laget ändå även om det är varmt i solen.
  Vårblommor visar lite här o där. Påskliljorna har slagit ut här ute i rabatten vid vår stora gröna innergård, men gräsmattan som brukar vara så fin har inte hämtat sig från all snö. Det ser allt lite moddigt ut.
  Nu väntar Poirot på TV, om jag nu inte redan sett avsnittet. Dom visar ju repriser stup i kvarten numer på bra sändningstid.
  Mästarnas mästare är alltid bra men lika trist när någon ska hem och Evy var duktig som klarade sig så länge, trots hög ålder. En trevlig dam.
  Kramen, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Hejsan Agneta!
   För vanliga löntagare och pensionärer är det inga större bekymmer med deklarationen, men sonen har hus och räntor som ska kolla, reseavdrag och så gör han en och annan aktieaffär och då blir det lite extra pyssel.

   Min påskheader är ett foto som jag tog på ett hotell i Tyskland när vi var där just en påsk. Det var frukostbordet som var så vackert dekorerat.

   Nu har jag kommit på hur man hanterar den här ”lilla” rutan när man svarar på en kommentar – det är bara att dra i nedre högra hörnet, så blir den hur stor som helst. Jag mitt blindstyre fattade inte det fina i kråksången och satt här och irriterade mig över att den var så liten.

   Visst har Evy Palm varit duktig, synd att hon fick åka hem idag, men roligt att hon fick vara med så länge i alla fall.

   Kram och ha en god natt när du väl kommer så långt 😉

Kommentarer inaktiverade.