En helt fantastiskt härlig helg

Nu är vi tillbaka på Stenstugu efter en helt underbar helg i Stockholm. Vi åkte upp med båten kl 7 på morgonen, så det var tidig uppstigning som gällde. När vi kom till Cityterminalen mötte min syster Kerstin och hennes man oss där och så åkte vi hem till dem på Lidingö, där vi blev bjudna på en underbar lunch.

Klockan 17.30 skulle bloggfesten starta på restaurang Momma och i god tid körde Kerstin och Hassine oss dit. De gick med in för att se hur det hela såg ut och eftersom ingen hade något emot det så stannade de kvar, så jag hade verkligen förstärkt supporterklubb och det kändes gott, för det var allt lite nervöst. Jag lägger bara ut några foton här i bloggen, fler bilder och mera att läsa om tillställningen finns det HÄR.Jag vann och det var Annika Jankell som var kuvertöppnare och prisutdelare


Ett gruppfoto av samtliga närvarande finalister


Och det var ingen dålig vinst jag fick

Det var fantastiskt roligt att få träffa en massa människor som man bara sett på bild och få hälsa på dem och så otroligt roligt att få stå där på scenen som vinnare, men kvällen gick fort och vid 19:30-tiden var det slut på det hela och med min nya dator i handen vandrade vi iväg till bilen för att åka hem till Lidingö igen.Kerstin har så adventspyntat och fint och den här amaryllisen är bara såååå vacker

Vi satt inte uppe så länge, för vi var ganska trötta efter en lång dag och all spänning.

Söndagsmorgonen var helt strålande vacker, med blå himmel och sol. När vi ätit frukost och kommit i ordning körde Hassine runt på Lidingö och visade oss en massa vackra områden, medan Kerstin var hemma och donade med lunchen.Se så läckert det ser ut och så vackert Kerstin dukat!


Traditionsenligt blev det lutfisk med tillbehör till lunch och Ris á la Malta till efterrätt.


Efter lunch kom Kerstin och Hassines son Haroun med sin familj och hälsade på och här är Kerstin med barnbarnen, Thea och Tess.

Ja, det här var verkligen en minnesvärd helg och jag är väldigt glad för att vi var med. Det hade varit lite snopet att sitta hemma, när jag nu vann och allting. Jag kan inte nog tacka alla som röstat och alla som gratulerat både via kommentarer här i bloggen och via mail.

Tack till er alla!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.