En sorglig kväll

I kväll dog Dr Mark Greene och jag satt där med tårarna trillande när Carter läste upp brevet från honom och Elisabeth Corday. Nu kan det ju aldrig bli detsamma på Cityakuten, så nu vet jag inte om jag ska fortsätta att se programmet eller inte.

Först försvann Dr Douglas Ross och sedan Carol Hataway och inte vet man någonting om hur det går för dem och deras tvillingar. Hur kan de bara lämna oss i total ovisshet på det här viset. Jag tycker att det är oansvarigt av dem.

Det är tur att Dr Robert Romano och Dr Luca Kovâc är kvar, fast jag har hört rykten om att Kovâc kommer att försvinna han också.

Sen är jag lite besviken på TNT som helt plötsligt börjat göra korta reklampauser mitt i programmen. Jag som varit så nöjd med att de bara har haft reklam i pauserna mellan varje program.

Nu återstår det bara att få Spindelharpan att gå ut, sen ska jag gå till sängs ganska belåten med min dag, för jag har både städat förrådet, bakat ett par sorters småkakor och varit ute på en promenad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TV och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

15 svar på En sorglig kväll

 1. Lambergsfrua skriver:

  Usch vad du skrämdes Ingrid! Jag trodde att det hänt något allvarligt ned någon av dina nära och kära. Jag drog faktiskt en lättnadens suck, när jag läste vidare i ditt inlägg.
  Sov så gott efter spindelharpan;)
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 2. Maj BB skriver:

  Jag tittar nästan aldrig på serier för jag vill se slutet när jag just tittar. Vill inte vänta till nästa vecka eller så. Då kanske man inte har tid att titta och sen är man ju borta från handlingen….men tur att vi är olika.
  Däremot gillar jag Spindelharpan och hoppas du lyckas få ut den. Jag spelar bara med 2 färger för annars blir det för svårt. Lycka till!/M

  • Ingrid skriver:

   Cityakuten går ju i dubbelavsnitt varje vardagskväll, så där är det minsann inga problem att hänga med.

   Jag spelar också bara med två färger, annars kom jag nog aldrig i säng. 😉

 3. Raija skriver:

  Det är fin avkoppling att avsluta kvällen med spel :-), för det gör jag också.
  Tur att jag inte följer några längre serier, för jag har bestämt att inte göra det. Tyckte det styrde för mycket av mitt liv.

  • Ingrid skriver:

   Cityakuten såg jag aldrig när den gick första gången, så nu har jag följt den i sommar. Mina kvällar sitter jag för det mesta ensam så det har varit en trevlig förströelse.
   Kram

 4. Kerstin skriver:

  Den där fina tavlan i Fårö kyrka har jag sett en gång. Vilken historia! När det kommer nya serier på TV brukar jag se efter hur många avsnitt det rör sig om innan jag börjar ttta. 3-4 avsnitt kan jag orka med om det inte är alldeles ovanligt bra.Nu ska jag slänga in en kaka i ugnen för på eftermiddagen kommer det några damer hit. Vi ska gå igenom listor på födda och döda på norra Öland under 2012 till vår hembygdsbok.
  Kram från Kerstin

 5. Det är jobbigt med serier där man fäst sig vi dom olika personerna. Helt plötsligt så försvinner dom, antingen flyttar eller dör dom eller ännu värre; Ersätts med andra skådisar! 🙄 Fast det var skönt att höra att det bara var på ”låssas” som det hänt nått hemskt!! 😉

 6. Znogge skriver:

  På något vis är det bättre att inte låta serier fortsätta i evigheter. Duktiga skådespelare vill inte fastna i ett fack utan brukar hoppa av vilket påverkar kvaliteten negativt. Jag slutade se den för ett tag sedan. Insåg vart det barkade hän tyvärr… Vissa av perssonerna är liksom rollerna!

  Kram

 7. Karin skriver:

  Det bästa med serien är dessa ”första” avsnitt. Men det är roligt att följa dr Carter i hans nya roll. Mer avslöjar jag inte….. 😀
  Kram och en fin onsdag!
  Karin

Kommentarer inaktiverade.