En vacker höstdag

Onsdagen den 19 september 2007
En riktigt härlig dag har det varit idag, temperatur 14-15 grader.

Idag har det verkligen varit en fin höstdag och det blev inte så illa igår heller. Molnen sprack upp och fram på eftermiddagen tog jag mig en skön promenad. Jag är ännu ordentligt förkyld, men jag tror inte att man blir bättre av att sitta inomhus. Vi klarade oss också från allt otäckt som man skulle kunna drabbas av. Men det är klart vi undvek ju att resa, flytta, gifta oss och låta oss åderlåtas. På eftermiddag såg vi på fotbolls-VM i Kina och där gick det ju inte särskilt bra för våra svenska damer. Kan det ha berott på datumet????

I morse var jag nere hos Bosse för att passa sotaren, som anmält sin ankomst mellan 7.00-9.00. Bosse själv skulle börja jobba klockan 7.00 och Carina skulle med Ludde till veterinären. När hon skulle åka vid 8.30-tiden hade sotaren inte kommit ännu. Så då åkte jag ner för att vara där tills Carina kom hem.

När klockan var 9.30 hade sotaren ännu inte kommit och när Bosse ringde och kollade visade det sig, att han blivit sjuk och ringt 07:13 till deras mobiltelefon, som var avstängd, och där talat in ett meddelande om att han var sjuk. Sjukt var det att han inte ringde till hemtelefonen?

Jag har gjort några ändringar i layouten här på dagboken och som vanligt är jag tacksam för kritik och synpunkter. En del av ändringen beror på, att jag har sett på andra datorer, att färgerna inte var särskilt snygga. Man sitter och ändrar och fixar och donar så att det snyggt ut på den egna bildskärmen, men det är inte säkert att det blir bra i alla fall. Så säg till om du tycker att något ser fult ut!! Visst ja, det höll jag på att glömma: det finns en ny omröstning nu på Ingrids Sida, du når den via det röda frågetecknet här nedanför.

Nu hör jag att det är igång och regnar igen. Det måste visst regna varje dag/natt nu för tiden. Igår natt fick vi 10 mm. Nu väntar kudden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Irriterande och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *