Ena problemet löst

Vid 17.30-tiden hade vi Ephonekunder förbindelse med omvärlden igen. Ett mail från dem med ett beklagande över det inträffade fanns också i mailboxen. Mitt andra problem, det med bloggarkivet, finns det för närvarande ingen lösning på. Hos One.com har man bara 24MB arbetsminne och det räcker inte till för det här minneskrävande pluginet, det är bara att hoppas att de utökar minnet i framtiden. Jag har alla mina inlägg från 2004 och framåt lagrade här nu och de finns alla att söka fram genom Arkiverat per månad där man kan gå in på önskad månad och sedan läsa rubrikerna i kalendern (det är bara att hålla cursern över datumen). Och förutom det finns alla inlägg att söka via Arkiverat per kategori, så jag får väl nöja mig med det.


Nu märker man verkligen att det börjar gå mot höst och kvällarna blir mörkare och mörkare. Vi sätter oss framför TV:n vid 19-tiden och helt plötsligt upptäcker man att man sitter i ett alldeles mörkt rum. Det enda som lyser är TV-apparaten. I natt hade vi bara 8&#176 och det är drypande vått av dagg på morgnarna och daggen ligger kvar till långt fram på dagen. Turisterna har åkt hem och det är gott om pakeringsplatser igen och inga problem i kassorna varken på ICA eller Konsum. Lite sorgligt är det allt att sommaren gick så fort. Och barnen börjar redan prata om hur julen ska firas!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Irriterande, IT & Internet, Väderprat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Ena problemet löst

 1. Lambergsfrua skriver:

  Ja visst märks det att vi så sakteliga glider in i hösten nu – som vi hoppas ska bli lång och varm ;)Underbart blomfoto du bjuder oss på! Tack för det.
  Ha det gott!
  Kram,

 2. Henry skriver:

  Tråkigt med strulande internetleverantörer! Tur att det löste sig.
  Tänk så beroende man har blivit.
  En fortsatt skön kväll!
  Kram!

 3. Znogge skriver:

  Hösten kan ju vara fin! Här har turisterna också försvunnit hem och det lättar i butikerna. Skönt men vemodigt på samma gång!
  Hur som helst en otroligt vacker bild att njuta av!
  Kram!

 4. Mien skriver:

  Låter som ni behöver några LYSRÖR där vid Stenstu nu i höstmörkret?

 5. pysen73 skriver:

  Så retligt att allt inte får plats nu när du lagt ner så mycket tid på det!
  Här är det fortfarande ganska kaosaktigt, jag trodde det skulle lugna sig efter helgen, men det verkar vara lika mycket folk fortfarande. Alldeles för varmt är det också… men det ska eventuellt komma in ett litet oväder till helgen.

 6. Skogsnuvan skriver:

  Vilka fina bilder du tar. Kort är sommaren. Du skulle bara ana vad sommaren är kort här uppe.

 7. Mia skriver:

  Ja, nog märks det att det blir mörkare och mörkare. Jag är uppe så tidigt så jag märker även stor skillnad på morgnarna…
  Jag hoppas på att vi får en vacker höst!