Ernst i Toscana

I kväll satt jag och såg programmet Ernst i Toscana och där dök det plötsligt upp två bekanta ansikten, förutom Ernst då. Det var två av hans gäster, svenskan Linda och hennes italienske make Niccola och jag kände igen dem eftersom vi gjorde ett besök på deras vingård La Querce i byn Romola när jag var i Toscana 2012.

Vi hade ett helt underbart besök på deras vingård, där vi fick väldigt god mat och mycket gott vin. Så pass mycket vin att en av medresenärerna tog mig under armen när vi skulle gå tillbaka till bussen och sa:

-Ingrid, kan jag få hålla i dig, för mina ben vill inte gå åt samma håll som jag.

Här kan du läsa om besöket och se lite bilder från Linda och Niccolas vingård.

Toscana är härligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TV. Bokmärk permalänken.

16 svar på Ernst i Toscana

 1. Beppan skriver:

  Där missade jag visst nå´t….
  Har suttit med deklarationer hela kvällen.

 2. Agneta skriver:

  Men så roligt Ingrid att få återse paret i svensk TV, inte illa 🙂 Jag tyckte det var ett riktigt trevligt program med blandad kompott. Nu har jag även läst om din resa dit och det var intressant.
  Kram, Agneta

 3. Gunnar skriver:

  Kul! Dom verkar vara trevliga. Vi tittade också på programmet. Ernst är ju jättetrevlig och Toscana kommer vi snart att göra ett besök i.Ser att byn med keramiken som visades i programmet inte ligger så långt från Firenze så det kanske blir ett besök där också.

 4. Tittade inte på programmet, Ernst är inte direkt någon favorit. Däremot läste jag om din resa 2012 som verkade helt fantastisk. 😆 Fast kanske lite väl ”fullmatade”, hann ni verkligen med att prata med varandra!? Och det där stället i Toscana verkade ju alldeles för bra för att vara sann….. 😉
  KRAM
  Susie

  • Ingrid skriver:

   Jag är ganska mättad på program med Ernst, men det här kommer jag absolut att se. Vem vet, han kanske gör ett besök på just Lindas vingård.
   Kram

 5. Znogge skriver:

  Oj då, ja då var det ordentlig påfyllning i glasen! Toscana står helt klart på min lista över eventuella resmål! Måste läsa om resan igen för det var ju några år sedan 🙂

  Kram

 6. I mitt huvud skriver:

  Fniss!! ” -Mina ben vill inte gå åt samma håll som jag.” Det var ett bra sätt att säga det på!

 7. Skogsnuvan skriver:

  Nu hoppas jag på att jag ska få fara till Toscana någon gång nästa vår eftersom det verkar som vårat kursgäng har planer på¨att åka dit och jag hoppas verkligen det blir av för jag vill så gärna komma dit.

 8. Linda skriver:

  Hej Ingrid!
  Jag har hittat hit på tips utav en bekant. Så trevlig att läsa det du skriver om vår gård och oss! Det stämmer att vi är med i programmet Ernst i Toscana. Vi arbetade mest bakom kameran, men som du ser även något framför.
  Fortsätt att se på programmet, det bli fler intressanta utflykter, möten, massor av vackra vyer mm, mm.
  Du är välkommen tillbaks, i stor eller mindre stor grupp!
  Bästa hälsningar Linda

  • Ingrid skriver:

   Så glad jag blir över din kommentar Linda och jag har minsann sett att ni varit med flera gånger i programmet. Vackra vyer är det verkligen gott om och det där besöket i marmorbrottet var rent magiskt. Han är duktig Ernst!

Kommentarer inaktiverade.