Ett gott skratt…

…förlänger livet, sägs det och ett gott skratt fick jag verkligen i kväll när jag kollade mailen. Bland skräpposten fanns det här meddelandet:

Jag undrar om de använder sig av Google Translation?
Nej, jag klickade inte på länken för att uppdatera min porta!

Godnatt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Humor, Irriterande. Bokmärk permalänken.

12 svar på Ett gott skratt…

 1. Gunnar skriver:

  Ja ibland är det helt stolliga översättningar. Vi har haft mest problem med lurendrejare på telefon. En av dom mest ihärdiga är från ett nummer där dom säger att dom är från Microsoft.Här hjälper inte Nix men jag fick stopp på dem med Spärr In.
  Hoppas att du får en fin dag!

 2. Gunnel skriver:

  Jag får också sådana där knepiga meddelanden ibland. Det är enkelt och veta att det är lurendrejeri med tanke på det dåliga språket. Bara lite irriterande när det kommer en hel hop sånt på en gång. Det hade varit trevligare med lite vettigare post. Kram

 3. Det verkar som om dom här falska mailen och telefonsamtalen kommer i vågor. Det kan vara lugnt flera månader, sen bli man överöst av dom. 👿 Just nu är det alltså mail som gäller. Fick två (!) från Telia idag. Finns det faktiskt folk som tror på dom…..!? 🙄
  KRAM
  Susie

 4. Laila Östergren skriver:

  Vad bra att du skrev detta. Jag fick också detta mail och fattade inte ett dugg mer än att jag nog inte skulle uppdatera.

 5. Kicki skriver:

  Att dom inte ger sig. Det är så jäkla frustrerande att få alla dessa spam, som ser ut att komma från seriösa adresser.

Kommentarer inaktiverade.