Färdig!

Solen skiner, men det blåser, så jag misstänker att det inte är speciellt behagligt ute. Jag tror att jag ändå ska ta mig samman och köra till Stenstugu på förmidddagen och spola av bilen. I morgon ska jag till Visby på kurs och då är det trist att bilen är så sumpig.

Nu på morgonen har jag varit på hugget och klarat av årets deklaration. Efterskatt blev det, men det var jag medveten om, så det kom inte som någon överraskning. Jag använde e-tjänsten på skatteverket.se, för jag hade en komplettering att göra. Det är hur smidigt som helst.

Väl använda

Nog är det tråkigt att skojarna är på gång hela tiden. Varning, varning! Även om det inte är så många som går på de här bluffmejlen är det tydligen tillräckligt många för att bedragarna ska tycka att det lönar sig att försöka.

Ha en fin tisdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Irriterande, Tänkt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

22 svar på Färdig!

 1. znogge skriver:

  Med tanke på att bluffmailen fortsätter så lockas uppenbarligen tillräckligt många. Tråkigt men sant så det gäller att vara kritisk och inte låta sig luras.

  Kram och ha en bra dag 😀

 2. Laila skriver:

  Så fint att få åka i en nytvättad bil i morgon. Det blev ingen promenad i dag men vi har varit ute i trädgården och räfsat bort en massa björkgrenar så det blev riktigt fint. Vi har ännu inte fått några deklarationer att titta på.
  Ha en skön kväll.

 3. Anne-Lie skriver:

  Skönt när deklarationen är klar och inskickad.
  Jag hade tid hos vårdcentralen på förmiddagen och solen sken, kunde inte bestämma om jag skulle ta vårjackan eller vinterjackan, gick ut och ”kände” på vädret, är glad att jag bestämde mig för vinterjackan. För vindarna var inte varma och sköna.
  kram!

 4. Musikanta skriver:

  Jag är mycket tacksam för att jag har deklarationssupport hemma. Fast det ju inte längre så svårt att deklarera som det var förr nu när man har nästan allt ifyllt från början. Min kära make klickar aldrig på något som verkar lite misstänkt så vi har inte råkat ut för något än…
  Det var visserligen blåsigt idag men inte så kallt som tidigare. Första gången som jag promenerade med vanliga jeans och utan termobyxor som varit ett måste tidigare.
  Kram!

  • Ingrid skriver:

   Hat man inte företag är det lätt som en plätt att deklarera. Jag gör äldste sonens också och det är lite knepigare eftersom har lantbruksfastigheter. Då blir det många bilagor att fylla i.
   Visst är det skönt att våren nalkas!
   Kram

 5. Helena Sandegren skriver:

  Skönt att du är färdig med att deklarera. Här i Norge har vi lite tid kvar innan den ska skickas.
  Allt går ju via datorn nuförtiden, så mycket enklare det är.
  Vad spännande med visning på färjan. Vilket stort kök! Så bra att dom serverar lite gotländska specialiteter, och inte bara korv och hamburgare.
  Helena

  • Ingrid skriver:

   Jag fick min deklaration via datorn för ett par veckor sedan och i dag var det första dagen man kunde deklarera.
   Det var verkligen ett trevligt studiebesök.
   Kram

 6. Nej, man måste verkligen vara försiktig med det man klickar på! Tråkigt att det är så, men man får väl hoppas att folk lär sig och slutar klicka, så att det inte lönar sig för bedragarna…men det lär väl dröja!
  Jättefint väder här idag, köksdörren stod öppen en stund i eftermiddags!
  Kram, Monica

 7. Vonne skriver:

  Skatteverkets hemsida och e-tjänster är mycket bra. Jag har flera år deklarerat via den. Men fy då på dessa bedragare. När vi öppnar ett mail idag måste vi verkligen tänka oss för så vi inte av misstag klickar på nåt ”farligt”. Förskräckligt att det ska behöva vara på det viset.
  Ha det fint denna onsdag, kram!

 8. anna/notonmusic skriver:

  Jag har alltid imponerats av dem som kan deklarera, sköta bokföring etc själva, jag lämnar bort mina papper. Papper är INTE min grej och jag är SÅ tacksam att det finns folk som är bra på det och till och med tycker det är lite roligt.

 9. Gunnel skriver:

  Det blev restskatt för mig för första gången på många år. Det känns inte alls bra. Kram

 10. Gunnar skriver:

  Det är så tröttsamt med alla bluff-länkar. Suck. Vi har skogsaffäter att hantera så därför görs deklarationen av LRF revisor

 11. Elisabeth skriver:

  Det är alltid skönt när deklarationen är avklarad. Jag ska ta tag i det när vi kommer hem.

Kommentarer inaktiverade.