Försommarvärme

Lördagen den 14 april 2007
Idag får man allt ta till stora solen, för det har varit en helt underbar dag.

Jag var ute redan vid 8.15-tiden och satt och njöt i morgonsolen och lyssnade på fågelsången. Vi har en ganska hårt trafikerad väg utanför staketet, så jag brukar passa på att njuta av morgonfriden innan den mesta trafiken börjar.

När det gäller fåglarna så är jag lite fundersam över vart stararna tagit vägen. Vi brukar ju alltid ha holkarna bebodda, men iår står de tomma. Läste i kusin Görans i Arboga blogg, att han ställer sig samma fråga. Annars är luften fylld av lärksång, koltrastsång, bofinksång och diverse andra läten i olika tonarter.

På förmiddag höll Åke och jag på med vedklyvning, men sen var det trädgården och solen som gällde. Jag hackade och räfsade en av gångarna och sen satt jag i solen och njöt. Bikinin åkte minsann på och det var riktigt varmt och gott. Termometern visad på runt 16 grader i skuggan när det var som varmast.

Ikväll har vi sett på “Postkodmiljonären”, “Stina” och “Brottskod försvunnen”. Hoppas nu att tjejen som lyckades komma upp i 500.000:- har turen med sig nästa vecka och kniper miljonen. Det är en bra mycket bättre prestation än att vinna motsvarande summa i “Pokerfejs”. Vi såg några program av det i början, men nu ser vi det inte längre. Det är bara så tråkigt!!

Nu är det godnatt, sängen väntar och imorgon ska det bli ännu en dag med sommarvärme. Vi tackar och tar emot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.