Första frostnatten

Måndagen den 30 oktober 2006

Grått och ruskigt väder är det idag, blåsigt och ca 6-7 gr och regnet hänger i luften. Ingen höjdare med andra ord och gårdagens var inte så mycket bättre. Inatt hade vi första frostnatten -2,4 gr var det som kallast. Vi har gått in i vintertiden både väder- och tidsmässigt det är tydligt.
Det där med vinter- och sommartid är ett kapitel för sig. Jag tycker att det skulle kunna vara sommartiden som normaltid. Varför ska vi hålla på att ställa om alla klockor 2 ggr om året för??

Igår trotsade jag vädret i alla fall och tog mig en promenad. Det blåste ganska frisk nordostlig vind, så jag satt kursen söderut och sedan kom Åke och hämtade upp mig. Det blev en riktigt skön marsch. Datorn kunde jag inte låta var ifred naturligtvis, så det blev ett nytt dokument döpt till “Om Ingrids Sida”. Du hittar den under Webbigt!

Idag har jag tagit vara på tvätt från lördagen och varit ute i trädgården en tag, men det var inte särskilt trevligt, så det blev inte så lång stund. Jag tittade just på långtidsprognosen för gotlandsvädret och det ska bli kallt och regnigt hela veckan. De långa kalsongernas natt har börjat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Väderprat. Bokmärk permalänken.