Första promenaden på Odvalds

Jag hoppas att du inte förväntade dig en massa bilder, för det blir det inte. Jag glömde alldeles bort kameran som låg i fickan och det blev bara ett kort när vi var nästan hemma igen.

Vi tog oss alltså en promenad efter lunch. Det är så fina promenadvägar här och solen sken så vackert och det har varit varmt, även om det blåst ganska kraftigt. När vi kom hem satt vi på vår uteplats, där det var lä, Åke med näsan i vädret, för att få mesta möjliga sol och jag med näsan i DN:s sudoku.

På förmiddagen tog jag vara på lite strykning och sedan var vi till Stenstugu en vända. Åke plockade fallfrukt och jag gjorde en raid till i huset, men fångsten den här gången blev måttlig, det viktigaste var dammsugaren, för den har jag saknat.

Ryggen är förunderligt lugn idag och i höfterna känner jag nästan ingenting, så den här dagen har fått vara en vilodag. Inget bärande, inget lyftande och inga konstiga kroppsställningar! Igår kröp jag omkring och kopplade sladdar mellan alla boxar, så fram mot kvällen var jag lite mör 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Flytten, Hälsan, Promenader och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

25 svar på Första promenaden på Odvalds

 1. Iréne skriver:

  Så skönt att ni kommit på plats, och att ni verkar trivas, kul med nya promenadvägar

 2. Znogge skriver:

  Alltid intressant att utforska nya promenadvägar. Fast ni känner kanske till området redan?

  Kram

 3. Margit skriver:

  Nu har jag suttit och läst..och ser att ni har flyttat i helgen!! Förstår att det har varit fullt upp den sista tiden..Flytta är INTE det allra enklaste att göra. man amlar ju alltid på sig så mycket grejer…under livets gång!
  Fint ni ändå REDAN fått till det!!! Ni kommer säket att trivas…men det tar ju alltid lite tid, innan man får allting på sin plats fär man slutligen vill ha det.
  Önskar er båda att ni ska trivas bra..och nu kunna njuta när det kommit på plats. Förstår att rggen och kroppen kan ta slut…
  Kram!!!!

  • Ingrid skriver:

   Visst är det lite jobbigt och det är ju så mycket man vill kunna göra, men det är bara att försöka ta det lugnt. Jag tror säkert att vi kommer att trivas här.
   Kram

 4. Ailas skriver:

  Det måste kännas härligt att vara på plats, kunna orientera sig i omgivningen och finna nya promenadvägar. Men visst kändes det lite ovant när du vaknade på morgonen? Undrade du inte lite över var du var? 🙂
  Det ser så fräscht och fint ut hemma hos er, så jag är övertygad om att ni kommer att trivas. Sedan har ni nog även möjligheten att komma till Stenstugu och kratta och dona lite, om längtan skulle sätta in för starkt.

 5. Karin skriver:

  Härligt med fina promenadvägar, släta och fina….
  Kram Karin

 6. margareta wårenius skriver:

  Så härlig med promenadvägar. Gör en rutin varje dag, med en promenadrunda på 30min ska duse att du blir bättre i ryggen.,! ska du se!

 7. Ama de casa skriver:

  Med hjälp av den bilden som du kom ihåg att ta så ser man ju att det ser riktigt fint ut 🙂

 8. Astrid skriver:

  Så ni har flyttat nu. Jag kan tänka mig att det är blandade känslor. Men det måste vara skönt att ha tagit steget

 9. Hejsan Ingrid !

  Det ser så gemytligt ut,Där skulle jag vilja promenera.Verkar inte finnas någon trafik alls.Den nya de gjort för oss gående är för cykel också, de cyklar som finns nu swischar ju bara förbi.Det gäller att hålla sig på sin kant och inte ta några snedsteg åt något dera hållen. Usch.Otäckt för jag hör ju dom inte heller.

  kram Majsan

  • Ingrid skriver:

   Här kör man bara upp med bil om man har något speciellt ärende, annars är det bilfritt, men cyklar kommer det förstås ibland.
   Kram

   • eva skriver:

    Det blir i slutet utav November, fòr nu har vi fàtt in en fòrfràgan fòr en stor kongress i slutet utav Oktober. Vi hade samma kongress i slutet utav Oktober 2010 och den vill jag inte missa 🙂 …… kramar eva

 10. Eva skriver:

  Promenerade pappa ocksà tillsammans med dig en bit ?
  Har haft mcyket pà jobbet ett par dagar, men pà torsdag àr jag ledig sà dà skall jag se till att fixa med ”billetten”

  kramar
  eva

  • Ingrid skriver:

   Hejsan Eva!
   Pappa var med på hela promenaden, det var i och för sig inte så långt, men han tyckte att det kändes bra.
   Så spännande med billetten, du får berätta sedan vad du bestämt dig för!
   Kram

 11. Eleonora skriver:

  Det ger tydligen resultat med en gång att ta det lugnare om nu både rygg och höfter mår bättre. Så det kan du hänga kvar med.

  Det var jättetrevligt med Inger Nilssons föreläsning. Hon sjöng också flera Astrid-visor. Glad enkel och rättfram var hon. Jag tyckte mycket om henne.

  Allt gott – kramis

Kommentarer inaktiverade.