Fyra hade full pott…

….i Dagens Julfråga 2011, så nu blir det dragning, men Notarius publicus vilar middag just nu och meddelar att dragningen kommer att gå av stapel i morgon.

Eftersom det nu blev fyra med full pott, så har jag beslutat att utvidga vinstplanen lite, så att alla med 28 poäng får trisslotter. Den som vinner dragningen får 3 lotter, nr två får 2 lotter och nr tre och fyra får varsin lott.

Här är hela listan på de som varit med och svarat på mina frågor:

 • 25 poäng: Laila, Pia
 • 23 poäng: Elin, Kurre W
 • 18 poäng: Margareta W
 • 5 poäng: Ia
 • 3 poäng: Marika

Varmt tack till alla som varit med. Det har varit så roligt att se att så många tittat in varje dag, men även de mer enstaka besöken har givetvis glatt mig. Totalt är det 35 personer som varit med och svarat på mina frågor.

Idag har vi vackert väder med ca 7° och det är lite blåsigt. Lunchen är avklarad och nu ska jag ta mig en promenad. Jag införskaffade gåstavar när jag var i Visby före jul och de ska invigas idag tänkte jag.

Ha en fin Annandag jul!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Dagens julfråga 2011. Bokmärk permalänken.

19 svar på Fyra hade full pott…

 1. Znogge skriver:

  Tack själv för att du ordnat så trevliga frågor!

  Grattis till 28-poängarna!

  Kram

 2. Agneta skriver:

  Grattis till alla som tävlat varje dag 🙂
  Kram, Agneta

 3. Ann-Marie skriver:

  Hej Ingrid och god fortsättning! Så roligt att få lära nya saker och riktigt skicklig har jag blivit på att leta upp fakta.
  Denna jul glömmer vi inte, vi har ramlat som käglor en efter en i magsjuka.
  Hur tråkigt som helst. Idag skulle vi ha firat mannens 60-årsdag med stort släktkalas, men förståeligt nog så var det ingen som ville komma, en stor besvikelse för oss alla.

  • Ingrid skriver:

   Men så tråkigt att få julen förstörd på det här sättet. Vår Bosse mådde inte helt bra igår, så jag trodde att han fått någon magsjuka, men han var bättre idag.

   Jag blev nästan lite nyfiken – jag pratade med en av våra grannar som berättade att de skulle ha åkt på kalas idag, men att det blivit inställt p g a magsjuka, kan det varit er de skulle åka till? Nu skulle de ta en tur ut på Sudret i stället.

   • Ann-Marie skriver:

    Nej, det var inte samma kalas, vi är ju i Skåne. Magsjukan härjar över hela Sverige, hur det nu kan ha blivit så,för förr hade man
    sommarsjauken, fast den sorten kanske berodde på illa hanterad mat i värmen.

 4. Skatan skriver:

  Yipppiii ! Åh vad roligt att jag tog hem full pott i år … Det var sååå himla roligt att varje morgon se vad du hittat på för kluriga frågor … och vissa var verkligen svåra trots Google och allt. Fåglarna t ex.

  Nu önskar jag dig och Åke förstås en riktigt God fortsättning och ett riktigt Gott Nytt År 2012 …
  men vi ses i våra bloggar innan dess förhoppningsvis.

  Kramar!

  • Ingrid skriver:

   Jag är så glad att du tyckte att det var trevligt att tävla varje dag. Och du må tro att jag också har lärt mig mycket, bland annat att googla och hitta olika alternativ för att undvika slamkrypare. Ja, ja det var väl nära någon gång kanske 😉

   Ha en god fortsättning på julen och ja, visst ses vi väl i bloggarna innan nyår 🙂

 5. Laila skriver:

  Tack för dina trevliga frågor. Hoppas promenaden med stavarna gick bra!

 6. Gunnel skriver:

  Hurra! Jag lyckades klara mig till finalen. Ser med spänning fram emot lottdragningen. Det har varit stor variation på frågorna och man har verkligen fått leta runt på Google för att hitta svaren. Bättre än alla frågeprogram på TV. Kram Gunnel

 7. Ama de casa skriver:

  Grattis till alla duktiga!

  Här hade vi bara 5 grader i morse… Fast solen jobbar på att öka temperaturen 🙂

 8. Pingback: Plötsligt händer det | SKATANS TANKAR

 9. Beppan skriver:

  Tack för en intressant och rolig frågeomgång! Har lärt mig mycket på kuppen!
  Synd bara att jag missade början….
  🙂

 10. Kicki skriver:

  Sicken osis att jag missade att vara med från första dagen, annars hade ju jag också varit en 28-poängare. Men grattis till er som vann!

 11. Karlavagnen skriver:

  Jag vill tacka så mycket för god underhållning så gott som dagligen (ibland har jag glömt bort mig). Riktigt roligt var det! Tusen tack för underhållningen och hoppas att ni har ett gott slut och får ett toppen 2012.

 12. Suss skriver:

  Nog hade jag otur att min skärm pajade mitt i frågesporten. Jag tröstade mig med att jag klantade till det med rödhaken som jag kände igen men lyckades kalla bofink… Då gjorde det inte så mycket. Ser redan fram emot nästa års tävling, det är verkligen roligt! Kram och grattis till dem som vann!

Kommentarer inaktiverade.