Gästerna avbyter varandra

fredag, juli 22, 2005

 Den här veckan har vädret verkligen varit växlingsrikt. Solen skiner, det drar ihop sig och mulnar till, det kommer en skur och så skiner solen igen. Så har det varit i stort sett varje dag.

I tisdags åkte Kerstin och Hassine tillbaka till Stockholm. Det är så roligt att ha dem här och det blir allt litet tomt när de åker. Har man gäster, så är det nästan som att ha litet semester själv. Man åker ut och ser sig omkring, man lagar litet festligare mat  än annars och man får ett eller ett par glas vin mest varje kväll.  Men det hjälps inte, det vanliga pysslet blir lidande, så onsdagen innebar trädgårdsjobb. Jag rensade i trädgårdslandet och klippte bort vissna blommor och satte stöd på sådana som blivit litet rangliga.

I torsdags kom sedan nästa besök från fastlandet, vår svägerska från Örebro, Mejan. Hon ska vara på Gotland 14 dagar, men delar upp det mellan oss släktingar. Det är så roligt att ha henne här. Idag har det varit växlande väder som vanligt, men mellan skurarna har vi varit ute och sett oss omkring litet och så har jag klippt litet gräsmattor medan Mejan suttit ute och läst. 

Nu stundar helgen och vi får väl se om vi kan hitta på något trevligt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster, Trevliga händelser. Bokmärk permalänken.