Gotländske Olle Hedberg till kval i Idol 2010

Vi har zappat lite i kväll mellan Doobidoo och Idol, för jag måste ju kolla hur det gick för gotlänningen Olle Hedberg och trevligt nog gick han vidare. Det är 25 stycken som har tagit sig till kvalet. Under nästa vecka kommer de slåss om att bli höstens fredagsfinalister.


Här är mina tre favoriter i den ordning jag vill ha dem. Jag tycker bäst om Geir Rönning, sedan kommer Linda Ericsson och på tredje plats vill jag placera Olle Hedberg. Det ska bli spännande att se hur länge mina lätt åldriga favoriter hänger med. Nog skulle vi kunna ha en Idol som är över tjugofem år för en gångs skull. Geir är 47, Linda 31 och Olle 29 år. Rösta nu på gamlingarna nästa vecka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TV och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

12 svar på Gotländske Olle Hedberg till kval i Idol 2010

 1. Katharina skriver:

  Hej på dig!

  Det var en duktig trio det där och visst är han väl för härlig Geir Rönning, han bjuder verkligen på sig själv och så är han ju samma ålder som jag:) Ska bli kul att se utvecklingen på alla:)

  Ha det gott Ingrid:)

 2. anki skriver:

  ja dom är bra alla tre men den finska tjejen Elin har en otrolig röst och det var någon mer också som jag glömt namnet på men dessa tre kan dom med. Blir nog lite svårt den här säsongen när så många är bra och visst vore det kul om någon lite äldre tog hem det hela. 🙂

  regnar här och är isande kallt, hoppas ni har lite sol…..

  ha en skön lördag

  • Ingrid skriver:

   Jag håller med dig Anki, Elin är också väldigt bra, hon ser bra ut och sjunger jättebra, det skulle inte alls förvåna mig om hon går vidare.

   Sol och vackert här idag 🙂

 3. Hej Ingrid !
  Måste erkänna, att jag inte brydde mig i år om vilka som ställde upp, jag lyssnade på första och fick nog, de sjöng ju sämre än mig, och jag sjunger urdåligt.Kan inte hålla tonen.

  Bloggvärlden är mera intressant.
  Klart att man ser, när det är någon man känner.
  Har inte tittat sedan Snygg-Erik, Danne, Johan Palm var med, det är kul att det finns. IDOL.
  Här är sol och det blir ännu en härlig höstdag, perfekt för ett stadsbesök.

  Kram Majsan

 4. Gunnar skriver:

  Hej

  Vi höll oss till Dobidoo. Det var verkligen rena skratt-terapin igår.vilka härliga gäster!
  Idol har jag dålig koll på i år. Det är spännande att följa; särskilt om det är nån med lokal anknytning. så jag kan hänga på o hålla tummarna för Gotlänningen.
  Apropå musik o lokal anknytning så hejar jag på vår värmlänning Staffan Stridsberg som nu försöker komma in. han vann Sverigefinalen över lokala förmågor som får testa.

 5. Ia skriver:

  Märkligt nog är detta mina favoriter också!!!

  Njut nu av helgen så mycket Du kan <3

 6. Znogge skriver:

  Höll mig till min bok så jag är totalt ovetande om allt inom TV-världen.

  Trevlig lördag!

  Kram

Kommentarer inaktiverade.