Grått och trist

Söndagen den 31 oktober 2004

Igår var det dimmigt och duggregnade, men jag var trots detta ute och räfsade litet löv. Det var stilla och milt, så det var ganska skönt. Fast det känns litet otacksamt att räfsa nu när det ännu hänger kvar en massa löv på äppelträden, men man får ta litet efterhand.

Idag har det varit en grå och trist dag. Regnet har hängt i luften, men det blev ingenting av med det. Jag har suttit ganska mycket vid datorn. Det där med html är i det närmaste grekiska för mig, men det är som vanligt jätteroligt att lära sig något nytt. Jag testar och testar. Så tro inte att den här sidan ser likadan ut om du kommer tillbaka om några dagar!

Jag har ju god hjälp av Krister, som är van att göra hemsidor. Nu vill jag försöka få in en kalender, men vet inte riktigt hur jag ska göra. Krister är vidtalad, få se om han har något förslag till lösning.

Åke har, som vanligt på helgerna, sett fotboll. Det finns matcher nästan dygnet runt verkar det som. Han är, som gammal fotbollsspelare, alltid intresserad och särskilt om det är några svenskar med. Just nu ser han en match med Juventus och där är Zlatan ju med.

Nästa vecka blir det väl litet bakning och städning. Det är Allhelgonahelgen som står för dörren och då vill man ordna det litet extra trevligt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.