Grattis Claudio

I dag hissar jag den italienska flaggan i bloggen, för i dag fyller min sicilianske svärson Claudio år. Nu har han varit i Sverige några år och trots våra långa kalla vintrar säger han att han trivs och vill vara kvar här.

Grattis, grattis Claudio!
Den här bilden är från Visby flygplats hösten 2017 när vi flög till Sardinien. Italiens vänner Gotland hade ordnat mingel och Claudio underhöll med sång och musik.

Claudio fick en fin födelsedag, för i dag skiner solen och himlen är vackert blå (även om den ser grå ut på bilden). Jag gick ut på en promenad tidigt i förmiddags, för SMHI påstår att det ska bli blåsigt och blåst gillar jag ju inte. Det var riktigt skönt ute och när jag kom hem funderade jag på att gå en bit till, men det började bli dags för lunch, så jag gick in. Uppstekta kroppkakor smakade alldeles utmärkt och jag misstänker att luchmenyn ser ungefär likadan ut både på Sicklings och Stenstugu i dag. 😉

Trevlig söndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds, Stenstugu. Bokmärk permalänken.

12 svar på Grattis Claudio

 1. Grattis till din svärson, som jag förmodligen hört sjunga på La Spelonca på Sicilien för många år sedan! Så bra att att han trivs i Sverige, så att du får ha din dotter och svärson så nära!
  Jag minns att vi halverade kroppkakorna och stekte dem dagen efter och det var nästan ännu godare!
  Sol och flera minusgrader här idag.
  Kram, Monica

 2. Gunnel skriver:

  Grattis till din svärson. Vad jag vet har jag aldrig gjort kroppkakor, men det finns ju inget som hindrar att jag försöker en gång. Det går väl att göra en mindre sats? Kram

 3. Geddfish skriver:

  Grattis till Claudio och roligt att han trivs i kalla Sverige!
  Söndagskram, Gerd

 4. Kraka skriver:

  Fester är alltid trevligt och jag tycker att man ska ta varje tillfälle att fira.
  Här har varit grått och kallt den senaste tiden. Idag har jag sovit bort hela dagen och har inga planer på att gå ut. Lyssnar på Brobyggarna (Jan Guillou), men ska väl ta tag i mina studier en stund också. Ikväll är det Bron, andra avsnittet på sista säsongen. Jag har ju ingen TV, men tittar på playTV. Det ska bli skönt att vara ledig en natt, trots att jag bara jobbat två efter min långa ledighet. Hoppas du får en fin kväll!
  Kram

 5. znogge skriver:

  Grattis till svärsonen på hans dag. Även om han stannar i Sverige så finns ju Sicilien kvar för besök.

  Kram

 6. Bosse Lidén skriver:

  Hoppas du slapp den värsta blåsten. Bättre att åka dit ner då och då och få behålla dem på din ö resten av året. Skönt att han uppskattar även vintrarna.
  Då har du något att se fram emot. Snart är det mitten av maj. Fortare än vi anar.
  Jag har lusläst boken ”Mitt Gotland” sedan julafton och längtar efter att själv få uppleva platserna som Jonas Henningsson skriver om. Undra om du sett ”alla”.
  Fastlandskramar Bosse

Kommentarer inaktiverade.