Grattis Eva – Årets första julbord

Det har varit en jättefin dag idag också med blå himmel och ett härligt solsken. Eva har årsdag idag, så jag har hissat flaggan för henne här i bloggen och så var jag på Stenstugu på förmiddagen och lämnade av en blomma. Själv har hon jobbat som vanligt hela dagen och tyckte själv att det inte är så mycket att fira, men jag vet att familjen hade överraskningar på gång.

Årets första julbord är avätet, för idag här jag och ett fyrtiotal andra SPF-are har varit på Suderbys Herrgård. Egentligen börjar Suderbys inte med julbord förrän den 4 december, men ordnade så att vi fick komma idag i alla fall och vi hade en mycket trevlig eftermiddag! Det var väldigt gott och gemytligt, med tävlingar, allsång och dragspelsmusik. Inte ett enda kort tog jag, men ibland känner jag bara att neej…..

Trevlig onsdagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds, SPF. Bokmärk permalänken.

10 svar på Grattis Eva – Årets första julbord

 1. Gunnar skriver:

  Hoppas att julmaten smakade bra. När jag jobbade så hann man bli trött på alla julbord men nu är de sällsynta.

 2. Znogge skriver:

  Lite hör det väl till att fira tycker jag! Hoppas att julmaten utföll till belåtenhet 🙂

  Kram och trevlig kväll!

 3. Grattis till dottern! Vi har också ätit årets första julbord – på IKEA – men det var faktiskt inget vidare i år! Ditt var säkert mycket godare och lät dessutom väldigt trevligt!
  Kram, Monica

  • Ingrid skriver:

   Jag har aldrig ätit julbord på IKEA, så jag kan inte jämföra, men det här vi åt var i alla fall bra, även om det inte var av den mest överdådiga sorten.
   Kram

 4. Gunnel skriver:

  Det annonseras för fullt om julbord här runt ikring, men jag har fortfarande inte provat något av dem. Däremot har jag köpt hem till vårt eget julbord till julafton. Kram

 5. Kicki skriver:

  Jag tror inte att det kommer bli något julbord här innan jul.
  Så Eva fyller samma dag som ett av våra barnbarn. Thomas äldste fyllde 27 år.
  Kram/Kicki

Kommentarer inaktiverade.