Grattis Rut!

Idag är flaggan hissad här på Odvalds, för en av mina grannar fyller 75 år. Det är Rut, som uppnått den aktningsvärda åldern.

Rut är en fantastisk kvinna, som tillsammans med maken Sune, engagerar sig för att ta vara på vårt gotländska kulturarv. Och så är hon en glad och god granne, som alltid har ett vänligt ord när man möter henne.

Det ser ut som om Rut kommer att få vackert väder på sin årsdag. Vi har visserligen nästan -7°, men molnen håller på att skingras och solen tittar fram.

Nu ska jag äta frukost och sen ska jag åka och handla. Det är lite tunga grejor som ska hem, så jag måste ta bilen. Hoppas att den startar nu när den stått stilla så länge.

Dagens ordspråk:

Det är aldrig försent att få minnen för livet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

15 svar på Grattis Rut!

 1. jam45 skriver:

  Fint ordspråk idag. Ska ta till mig det. /M

 2. Karin skriver:

  Visst bygger internet broar! Härligt när ”gamla” kompisar hör av sig!
  Ha en fin dag!
  Kram Karin 😀

 3. Znogge skriver:

  Hoppas Rut blir ordentligt firad och att du får en bra inköpstur.

  Ha en fortsatt fin tisdag!
  Krma

 4. Birgitta skriver:

  Kikade in i din flik ”I bokhyllan” där du beskriver Leif GW Persson. De böcker du radade upp har jag läst allihop. Oj så mycket rolig läsning du har framför dig. ”Samhällsbärarna” är en bok som jag läste flera gånger. En skrämmande bok om polisvåld. Fast… jag har läst alla Leifs böcker minst 2 ggr. Oftast 3 ggr. Och du har helt rätt i att han skriver som han pratar. Torrt med en lite underfundig humor. Mycket ironi.

  Hoppas nu din dag blir solig och fin. Här hopar sig molnen, någon sol finns inte och det är lite halvtrist. Men i morgon är en ny dag 🙂

 5. Lambergsfrua skriver:

  Jag hoppas din go’a granne Ruth får en soligt och fin födelsedag. Vet du, jag hajade till när du skrev den aktningsvärda åldern av 75. Där är ju jag också i höst – fast jag måste tillstå, att mitt sinne är inte riktigt kompatibelt med de siffrorna 😉
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 6. Skatan skriver:

  Ordspråket är så bra och tål att tänkas på … Jag ”knycker” det till mig (om det går bra)

  Kram!

 7. Pingback: Det är aldrig försent att få minnen för livet. « SKATANS TANKAR

 8. Suss skriver:

  Fint med sådana goda grannar och så skönt det är med engagerade medmänniskor. Kulturarvet vårt är viktigt att värna och på Gotland har ni väl hur mycket som helst? KRAM!

Kommentarer inaktiverade.