Har du sett någonting sådant här förut…

…i väntrummet på en tandläkarmottagning?

Man kan tro att man är i ett fiskerimuseum. I ett hörn står de här stora sjöstövlarna och så hänger det en massa olika fisknät där också. På andra ställen på väggarna hänger det mera fiskeredskap och i taket hänger det en våg. Det är Åkes tandläkare som försöker distrahera sina väntande patienter på det här sättet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Hälsan och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

26 svar på Har du sett någonting sådant här förut…

 1. Karin skriver:

  Det där väntrummet hade varit något för mig, så rädd som jag är för tandläkaren.
  Kram Karin

 2. Karlavagnen skriver:

  Vad mysigt! En bok om knopar och en bit tamp skulle också vara bra som distrahering.

 3. Skatan skriver:

  Vilket helt underbart väntrum att vänta på att få komma in till sin tandläkare i. Det är nästan så man skulle vilja slå sig ner där en stund efter det att man är ”färdigbehandlad” också,kan jag tro.

  Helt underbart!

  Kram!

 4. helena skriver:

  Ja, där skulle man nog vara lite mindre nervös 🙂

 5. Madde skriver:

  Min BÄSTIS jobbar på just DEN DÄR tandläkarmottagningen…
  Jag var där igår och lämnade pengar till henne igår.
  LUSTIGT att du lägger upp en bild på just det stället idag 😀
  Nu kanske din Åke inte går hos just samma tandläkare som min bästis jobbar åt…
  Men jag var där vid 14-tiden ca iallafall, vi kanske var där samtidigt?
  Kram Madde

  • Ingrid skriver:

   Åke skulle vara där 14.10 och jag släppte av honom och kom dit lite senare. Någon stod ute tamburen och pratade ett bra tag, kan det har varit du??

   Kram

   • Madde skriver:

    Ja, tiden stämmer nog på pricken, men jag fick vänta ett tag utanför luckan precis vid dörren, min bästis var upptagen med en patient. Sen pratade vi nog en liten stund iallafall, hon jobbade ju så man vill ju inte störa FÖR länge. Men om du såg en lockhårig blondin i millitärgrön täckjacka och stor vit sjal stå och prata med en lång rödhårig tjej i svart sköterskeuniform… Då var det VI. Tänk att vi var så nära men ändå inte hade en aning om varandra just då!!!
    Synd att jag inte såg in i väntrummet, då hade du fått en kram, det hade ju varit JÄTTEKUL att träffa dig!!! Stor kram 😀

    • Ingrid skriver:

     Jag är säker på att det var du, men jag såg dig inte, för jag satt längst uppe i andra hörnet, så jag såg inte vilka det var som stod där. Vi får väl se om vi stöter ihop någon annan gång.
     Kram

 6. Hejsan !

  Det är väl en trevlig mottagning.Borraren kanske ägnar sig åt fiske då han eller hon är ledig.
  Tyckte det såg mysigt ut.Och en liten trasmatta också.Hemtrevligt !

  Kram Majsan

 7. Eva Henriksson skriver:

  Sparven på dörren???? Är den riktig målad eller???
  Man tror att tandläkarväntrum måste se ut som vanligt = trista stolar, kanske akvarium, veckotidningar och evig väntan på det hemska…….

 8. Sylvia skriver:

  Så härligt inbjudande att stiga in i ett sådant väntrum. Kanske doften av sjö och tång sitter kvar i väggarna 🙂 Vilken skillnad mot den tandläkarmottagning där jag går. Där är det så sterilt och kallt i väntrummet men tandläkaren som jag gått hos i många år är go och rar så det får väl jämna ut sig.
  Ha en skön onsdag!
  kram Sylvia

 9. elisabeth skriver:

  en eloge till den tandläkaren, jag man kommer långt här i livet om man har lite humor, tänk alla som har tandläkarskräck och får komma till en icke vanlig steril tandläkar.mottagning. Jag som inte har tandläkarskräck njuter likaså jag. tack för inlägget, du har så mycket att visa och delge. kram

  vårhälsn elisabeth

 10. Tillägg : Tänk att jag såg inte gråsparven förrän nyss, när jag kom in.Hur blind får man vara.
  Då är nackdelen med de obekväma stolarna, men hoppas det inte är för lång väntan på att få komma in i den andra stolen=tandläkarstolen.Där man mer eller mindre ligger ner nu.
  Har tur som inte behöver gå så ofta eller inte alls.Får gå till en protestillverkare/diestist.

  • Ingrid skriver:

   Jag hatar att gå till tandläkaren och skulle nog föredra att sitta obekvämt i en stol om jag slapp att lägga mig i den där tandläkarstolen 😉

 11. Suss skriver:

  Jättefint och trevligt, måste jag säga. Hos min tandläkare är det stolar på rad, tandläkarlukt och Svensk Damtidning. Då är det bättre hos frissan, där kan jag läsa Se & Hör…… en riktig skvallertidning som jag aldrig skulle köpa, men gärna bläddrar gratis i! Vad har Åkes tandläkare för tidningar i väntrummet? Båt- och fiskemagasin kanske? Kram!

  • Ingrid skriver:

   Nej, nej!
   Där ligger alla skvallerblaskorna och jag som aldrig köper såna gottade mig riktigt igår. Ett nytt ord upptäckte jag också HUNK som tydligen är en benämning för en extra sexig man. Beckham benämndes som en just en ”hunk”. Man lär så länge man lever!

Kommentarer inaktiverade.