Har man sett

Det är ganska mulet idag, men varmt och skönt och molnen ser faktiskt ut att spricka upp. Efter en lördag då jag kände mig ganska låg och dyster till sinnes och min tinnitus kändes jättejobbig, sov jag i alla fall gott och idag känns det bättre. Och alldeles extra bra kändes det när jag fick det här mailet från Svensk Spel

Hela 4 rätt på Lotto! Nu är frågan bara hur jag ska placera vinsten. Den räcker ju inte ens till en Triss, så jag får väl låta pengarna stå kvar och hoppas att turen fortsätter att vara på min sida.

Och turen fortsätter att vara på min sida, för jag fick just ett meddelande från The World Bank Organization att jag vunnit 2.3 milj USD vilket placerats på ett konto där jag kommer att kunna göra dagliga uttag på 5.000 USD.

Det var väl inte dåligt!

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Nog är det lite underligt, men Lisbet Rausing lyckades inte hålla mig vaken igår, trots att hon ju egentligen hade mycket intressant att dela med sig av, men den tråkiga rösten och det snabba sätt hon talade på gjorde att det blev väldigt sövande. Det kändes som om hon var dåligt förberedd och satt och läste innantill. Musiken gillade jag dock och den fick mig att vakna till då och då.

Idag är det Lars Lagerbäck, utnämnd till Sveriges tråkigaste man, som är sommarvärd och det ser jag fram emot av någon anledning. Få se om han lever upp till utnämningen. 😉

I kväll är det Allsång i Donnerska parken i Klintehamn klockan 18.00 och dit tänker jag gå, om vädergudarna tillåter det. 🙄

Ha en skön söndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Radioprogram, Väder och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

16 svar på Har man sett

 1. Grattis till oss då! 23kr till mej oxå. Kram till er alla !

 2. Gunnel skriver:

  Jag tycker du ska föra över de 23 kronorna till kontot i The World Bank. Det är så struligt med många konton att hålla reda på. Kram och grattis till vinsterna.

 3. Lambergsfrua skriver:

  Stort grattis till de två vinsterna! Du är allt en riktig turgumma du 😉 Jag har i dagarna fått veta att jag har vunnit på mitt google konto – för att jag har använt det så flitigt. Problemet är bara att jag inte har något googlekonto…

  Tänk vad en tråkig röst kan förstöra mycket. En kurs i röstbehandling vore kanske inte helt fel för Lisbet Rausing.

  Önskar dig en bra fortsättning på dagen.
  Varn kram,
  Lambergsfrua 🙂

 4. Znogge skriver:

  Grattis till vinsten! Bättre än inget men nog hoppas man på lite större summor 😉

  Kram

 5. Annika skriver:

  Hej. Ja varför kan det inte slå till och bli en ordentlig vinst då man ändå har vunnit. Men det är klart du fick ju 2,3 milj. Så roligt med Allsång. Ha en fin Söndagskväll nu. Hej.

 6. Suss skriver:

  Jag missade Sommar igår, jag missade t o m att blogga….. För varmt antar jag, vi for iväg ett par mil hemifrån och testade en ny sjö. Idag strölyssnade jag på Lagerbäck och tyckte han var riktigt bra, det jag hörde i alla fall.
  Så får jag verkligen lov att gratulera till vinsten. Du ska se att det kommer mera, fast….. det har det ju redan gjort! 😆

 7. Skogsnuvan skriver:

  Allsång tycker jag är kul. Man blir på så bra humör av att få sjunga med andra. Man hörs inte så bra heller så det gör ingenting om man inte sjunger så bra. Här är varmt och skönt och jag har badat tre gånger idag och vattnet var jättevarmt och skönt. Det har varit en vecka av härlighet faktiskt.

 8. Inger Maryissa skriver:

  Det var soligt och varmt på dagen men sedan molnade det på och nu kom regnet
  och temperaturen sjönk till 16 plusgrader

  Kul med vinsten..
  jag lade in ett 5-veckors spel på Lotto…..men tyvärr ingen vinst…
  men kanske någon gång….man hoppas ju 😉
  det är väl därför man spelar ibland 😉

  ja, dessa mail man får ibland om vinster….tänk om de vore sanna 😉
  och ja, dagliga uttag på 5.000 Usd skulle räcka långt 😉
  kramar

  • Ingrid skriver:

   Visst skulle man klara sig bra på den summan, men det kanske är lika bra att det inte är sant. Med så mycket pengar fick man nog en massa bekymmer också.
   Kram

Kommentarer inaktiverade.