Härligt med sol och värme

Det är en varm och solig lördag och när jag fått min frukost gick jag ut en sväng. Jag tycker inte att man kan ligga som en flundra hela dagen, utan en förmiddagspromenad innan man byter liggplats sitter ganska bra.

Nu blev det bara en kort promenad idag, för det var faktiskt i varmaste laget och det var nästan vindstilla, så jag vände ganska kvick hemåt igen och sedan har jag legat vid poolen och njutit.

Glad Påsk!

Nu har jag ätit lunch och om ett tag ska jag inta ryggläge igen. Det är ganska glest med folk vid poolen idag, för ett stort sällskap med norrmän, eller jag kanske skulle säga norskor, för det var huvudsakligen kvinnor, åkte hem igår och ännu har det inte kommit några nya. På det här hotellet bor det inte så många svenskar och paret från Stockholm som jag kom hit tillsammans med åkte också hem igår. Norrmän, tyskar och engelsmän däremot är det ganska gott om och så en och annan grek också.

Dags för solen igen! 8)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Cypern. Bokmärk permalänken.

21 svar på Härligt med sol och värme

 1. Ölandsvindar skriver:

  Åh, vad mysigt du har det! I dag skulle jag faktiskt gärna ligga i stolen bredvid dig, för det blåser kyliga vindar och är mulet. Trots detta ramlar det bara ner ett och annat litet stänk. Det kunde gärna få komma mängder av regn istället så vi inte blir utan vatten i sommar. Fortsätt nu att ha det bra och njut av sol och värme. Kram från Kerstin

 2. Anne-Lie skriver:

  Låter härligt med ryggläge i solen och värmen. Det längtar vi efter hemma i Sverige också nu.
  Kram!

 3. Lambergsfrua skriver:

  Lite i varmaste laget – det har vi inte här. Ingen risk att vi blir svettiga på näsan

 4. Lambergsfrua skriver:

  Lite i varmaste laget – det har vi inte här. Ingen risk att vi blir svettiga på näsan

 5. Lambergsfrua skriver:

  Ibland är det lite av ett äventyr att skriva på plattan. Dubbel upplaga av min kommentar och borttappat slut. Nåja, jag avslutar här i stället.
  Varm kram,
  Lambergsfrua

 6. bella skriver:

  vad härligt du har det. och så mycket det finns att se. har aldrig varit till cypern, men nu blev jag intresserad.jag såg på teve att det var väldigt varmt där nu, kanske i varmaste laget för mig.är det backigt? eller skulle man kunna hyra cykel och cykla runt lite?
  ha det gott!

 7. wiolettan skriver:

  Skönt att kunna ta det lilla lugna och ta dagen som den kommer. Är det för varmt så är det svårt att vandra några längre sträckor.
  Fina bilder.
  Trevlig helg.
  Kram!

 8. Geddfish skriver:

  Det där såg härligt ut!
  Lite lagom sol här men kyligt. Har inte varit ute än, sparar mig tills jag ska gå bort till den väntande bilen, som för mig till vårfesten. Foten är ju som den är.
  Det brukar vara ganska många norrmän i farten på turistmålen. Men du har det lugnt, förstår jag.
  Kram, Gerd

 9. Znogge skriver:

  Så härligt att vädret har skärpt till sig så du kan njuta av sol och bad!

  Kram

 10. Tänk att det är så där varmt där redan! Vi var där i månadsskiftet sept-okt och hade ca 30 grader varje dag. Tur att man inte är där på sommaren – det hade varit för varmt för mig!
  Utfärd i morgon – spännande!
  Kram, Monica

 11. Skogsnuvan skriver:

  Jag är också lite glad idag för det regnar och inte snöar så nu ska väl snön äntligen gå bort

 12. Elisabeth skriver:

  De blå blommorna finns runt medelhavet och även här i Spanien!

Kommentarer inaktiverade.