Härligt vinterväder

Jag sov väldigt gott i natt och vaknade inte förrän mobilen pep till. I dag hade jag ingenting särskilt mig för på förmiddagen, så jag låg kvar en god stund innan jag masade mig upp.

Södra Kustvägen

Stilla, ett par grader kallt och solsken, det är med andra ord ett härligt vinterväder i dag och jag passade på att ta mig en förmiddagspromenad när frukosten var avklarad, men den blev inte så lång, för i eftermiddag ska jag på Kupan och jobba och håret behöver snyggas till.

Ha en skön tisdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

16 svar på Härligt vinterväder

 1. znogge skriver:

  Den sortens vintervänder är verkligen skönt. I dag har vi grått och råkallt igen tyvärr…

  Kram och ha en fortsatt bra tisdag!

 2. wiolettan skriver:

  Härligt att få sova gott, det behöver vi människor för att hämta nya krafter.
  Det ser ut på din vackra bild som om det är ett underbart väder, lite snö finns också, plus att solen lyser.
  Lycka till på Kupan.
  Kram!

 3. Ulla Anderstedt skriver:

  Usch vad jobbigt med tänder, du har ändå inte så stora problem. Själv har jag klippkort med regelbundna kallelser eng i halvåret. Nu blev jag kallad till tandhygienisten igen, men ringde och ändrade till tandläkaren i nästa vecka. Känner att min halvprotes sitter och glappar och det är viktigare. Tandhygienisten tar ju ändå ca 1000 kr i betalning, samma som besök hos tandläkarens första besök. Här är -6 idag men ljust och igår sken solen vid promenaden. Har nu återigen tagit bort FB från telefonen, för att slippa den stress det ger och få mer tid över till datorn och läsandet och bloggen. Får se hur det går. Pontus fyllde 1 år igår och han verkar mer som en fullvuxen hund? Nästa vecka ska han kastreras, dotterns beslut. Ha en skön fortsättning på veckan! Kul med nytt tangentb ord med större tangenter också. kram 😀

 4. Skönt att du fick sova efter orosnatten igår! Lite grått och omkring nollan här, men det skulle klarna upp, så promenaden får vänta tills i eftermiddag.
  Ha en fortsatt bra dag, kram, Monica

 5. Gunnar skriver:

  Ja det där ser skönt ut. Fint promenadväder. Blir nog en sådan här också idag. Hustrun ska klippa sig och jag passar på då att gå en sväng.

 6. Gunnel skriver:

  Jag ser att det är inga större snödrivor hos dig heller. Kram

 7. Yvonne Käll skriver:

  Skönt med sådana dagar och speciellt efter en god sömn-natt. Ser lugnt och fint ut på bilden.
  Önskar dig även en skön avkopplande tisdagskväll. Kram

 8. Musikanta skriver:

  Här har det varit grått och ruggigt hela dagen och det har inte blivit någon promenad. Ett inlägg på datorn hann det i alla fall bli och en timmes pianospel och en tvättmaskin. Det får bli ändring i morgon – det är bara att ge sig ut och promenera när man är färdig med frukosten och tidningen. Inte sätta sig vid datorn först! Då är det risk att man inte kommer ut alls.
  Skönt att det var OK med tänderna – förstår att en sten föll från ditt bröst.
  Kram!

  • Ingrid skriver:

   Jag tycker att det låter som om du varit riktigt aktiv. Jag tycker också att det är bäst att gå ut med en gång på förmiddagen. Sparar man det till efter lunch är det risk för att det inte blir något av.
   Kram

Kommentarer inaktiverade.