Helt lottlös blir jag inte…

…för i dag fick jag den tredje stjärnan på Trisskalendern och har alltså vunnit 100:- och har jag turen med mig kan det bli ännu mera, för man kan vinna ändå upp till fem gånger.

Jag har två jultomtar, två julgranar och två hjärtan, så prognosen är god och förhoppningarna höga.

I dag har det varit skapligt väder och solen tittade till och med fram en stund, så jag har passat på och bytt i sängen och städat av ordentligt och har just tvättat golven och tagit in mattorna som varit ute på vädring.

Mitt i stöket kom goaste grannen Rut in med den här julblomman och vi blev sittande ett tag med varsin mugg glögg. Jag kunde ju inte låta henne gå ut med julen och julgodiset har jag inte påbörjat ännu. Om övrig i familjen ska få vara med och smaka på det får jag väl spara den delen av julpysslet till dagen före julafton. I morgon ska jag storhandla och lägga sillfiléer i blöt. Det börjar bli dags att lägga in sillen.

Tekniken strular lite, för jag har fått reda på av några som brukar kommentera hos mig att de inte får något mejl när jag besvarat kommentaren trots att de kryssat i rutan. Jag har testat själv också och så är det. Det fungerar inte! Tilläggets hemsida är stängd och det finns ingen uppdatering man kan göra, så jag får väl fundera på om jag han hitta något annat. Nu har jag tagit bort möjligheten att kryssa i att man vill ha mejl vid svar. Jag svarar på i stort sett alla kommentarer, speciellt om de innehåller någon fråga.

Messinger kan man också bli lite trött på nu, för så många hysteriskt blinkande julgranar och ”huggar”, och varningar för den där farliga Fabrizio Brambilla, som det droppar in nu vet jag mig inte ha varit med om förut. Pling, pling, pling! Jag är väl en tråkmåns, men av ren princip skickar ingenting sådant vidare.

Trevlig fortsättning på tisdagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Advent, Daterande, Irriterande. Bokmärk permalänken.

22 svar på Helt lottlös blir jag inte…

 1. OJ, vad roligt! För ibland tänker man ju att är det bara bluff det där att nån vinner 🙂
  Hoppas turen fortsätter!
  Kram!

 2. Grattis till vinsten! Hoppas att de övriga slår in också!
  Så bra att jag fick reda på att det är fler än jag, som har problemet att inte kunna se när du svarat på en kommentar! Då vet man det. Nu går jag in och kollar i din blogg efter någon dag och ser om du har skrivit något!
  Så flitig du är med julstädningen! Här blir det bara vanlig fredagsstädning…
  Ha det gott, kram, Monica

 3. Beppan skriver:

  Håller tummarna för att det blir några trevliga vinster på din lott!
  Det där med messenger och alla meddelanden som ska besvaras och skickas vidare – det har jag vägrat länge. Kedjebrevsvariant som jag ogillar i högsta grad. Då får väl folk kalla mig tråkmåns eller vad som helst.
  Kram från ett snörikt Boden

 4. Laila skriver:

  Grattis. Jag har också flera som jag har två så då kan man hoppas på ytterligare vinst.
  Vi har också städat idag och har hjälps åt med våra tunga stolar så det har blivit städat både under och bakom dem. Det behövs för på julafton kommer det både små barn och en hund och de far ju fram överallt och då vill man ju inte att dammrullarna ska komma fram. Vi var också och storhandlade på Konsum idag så jag tror vi fått hem det mesta vi behöver.
  Ha en skön kväll!

 5. Gunnel skriver:

  Grattis! Jag håller tummarna för att turen håller i sig. Kram

 6. Elisabeth skriver:

  Kul att du har vinst att hämta så småningom. Hoppas det blir mer! Håller med dig om att det är mycket hälsningar via messinger och FB som vidarebefordras i massutskick. Roligare att läsa det mer personliga.

 7. Znogge skriver:

  Grattis till vinsten! Hoppas det dyker upp fler av den varan 😀 Gärna då i högre valör…

  Kram

 8. Anne-Lie skriver:

  Grattis till vinsten. Jag har inte vunnit än, men dottern har vunnit 150kr. Men än är det några dagar kvar.
  Kram!

 9. Helena skriver:

  Grattis, storvinsten kommer nog också. Trevligt att grannen tittade in med en blomma.
  När reser du ut i världen igen?

 10. Kul at någon vinner, hoppas det blir fler vinster! 😆
  Vilken fin blomuppsats, hoppas vi får en i år. Det var faktiskt många är sen vi fick någon, istället får vi andra tjusiga blommor och det är naturligtvis också kul. Men just det här med en juluppsats är lite speciellt för mig. Traditionen hos oss förr var att alla dom man hälsade på under julen skulle få en – och jag vet när vi jagade runt i södra Stockholm för att hitta några riktigt fina till våra respektive föräldrar. Ibland gick detbra, men det hände att man fick köpa det som fanns också….. 🙄
  Har läst alla dina inlägg senaste tiden, men inte kommit mig för att kommentera. Anledningen är det här med Rolle. Man är liksom lite avslagen….. 😥
  GOD JUL
  Susie

 11. Kicki skriver:

  Grattis till vinsten! Hoppas det blir fler.
  Idag ska jag lägga in sill.
  Håller med dig om alla mess med diverse bling bling. Jag skickar heller aldrig vidare.
  Kram

Kommentarer inaktiverade.