Hemma igen

Klockan kvart över två i natt satte jag nyckeln i dörrlåset och var äntligen hemma efter en lång dags resande. Allt fungerade perfekt idag och helt utan missöden.

Vi hade ju tidig väckning för att vi skulle hinna åka och handla innan färjan gick från Rostock, men alla var glad och på gott humör trots att större delen av mina medresenärer blivit ordentligt förkylda de sista dagarna. Det började längst bak i bussen och spred sig framåt, så vi som satt på de främre sätena har hittills klarat oss och jag känner ingenting idag.

En premiär fick jag också vara med om igår. Vi åt lunch på IKEA i Malmö och när jag talade om för vår reseledare att jag aldrig varit på ett IKEA tidigare envisades hon med att besöket måste förevigas med ett foto.

Det var tur att lunchstoppet inte var så långt, för hade jag haft tid skulle jag ju velat gå runt och titta lite och vem vet hur mycket jag kommit hem med då. Nu var i och för sig utrymmet i bussen begränsat, så jag hade nog inte kunnat få med så mycket, men lite julpynt skulle man ju kunnat tänka sig.

Nu ska jag hänga en maskin tvätt, för efter 10 dagar i en resväska är det mesta i behov av uppfräschning. Och så är det dags för lunch!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Toscana. Bokmärk permalänken.

24 svar på Hemma igen

 1. Gerd skriver:

  Så var det för mig, fast på ditresan. Sent ankommen….
  Igår kom jag vid 21-tiden och idag startar tvättmaskinerna nere i tvättstugan. Allt ligger på balkongen för avlusning av ev. ohyra.
  Rena härbärgen, men, man vet aldrig
  Välkommen hem! Kram Gerd 😛 ♥

 2. Janne skriver:

  Välkommen hem till Sverige och den blöäta hösten He He !! 😀 😀

 3. Znogge skriver:

  Resan i all ära, men vilken tur att du fick besökt ett IKEA 😉 Nu har vi bevis på det också.

  Välkommen hem till Sverige igen!

  Kram

 4. Anne-Lie skriver:

  Välkommen hem. Hoppas du slipper förkylningen.
  Jag hoppas också att du visar lite bilder från din resa.
  Kram!

 5. Maj B Berggren skriver:

  Ganska unikt tror jag att inte varit på något Ikea men Gotland är kanske för litet för ett varuhus? Vi bor bara ca 2 km från Ikea och jag har varit där idag, bla åt jag lunch. Men så klart går det inte upp mot Italienska läckerheter…//M 😉

 6. Nu har jag läst tillbaka och måste säga det att det verkar ha varit en verkligt trevlig och innehållsrik resa. Förmodar att du har många trevliga minnen och massor av fina bilder – förutom dom du redan publicerat. 🙂 Jag bara älskar att titta på bilder och tänka tillbaka på det man upplevt under ”semestern”. Fast å andra sidan kan jag lika gärna titta i kartor och sightseeingböcker under planering av en resa och njuta lika mycket av det. Jag ÄLSKAR nämligen kartor! 😆

 7. Susan skriver:

  Välkommen hem ingrid!
  Vad häftigt att du aldrig varit på Ikea:)
  Ta nu efter resan och sedan väntar jag på bilder från underbara Florens:)
  Kram Susan

 8. Åsa skriver:

  Men så roligt att du fick komma till IKEA, det måste vara världens roligaste varuhus!

 9. Laila Östergren skriver:

  Välkommen hem igen efter turen med världens bästa Karlsson.

 10. Hejsan Ingrid !

  Mitt i natten komma hem.Ja det kanske var skönt att äntligen få sova i Din egna säng. Så ensam och kall den måste känt sig när Du varit borta.

  Fick Du se solen idag på Din vackra Ö.
  Vi hade och då blir folk så
  glada och far in till stan, som jag.

  Kram Majsan

 11. Glömde ju skriva något om hur ung Du ser ut på fotot.
  Framför Kamprads lilla varuhus.

  Inte ofta jag får komma till IKEA i Kungens kurva.
  Måste få skjuts.
  Visst det går att ta sig dit kommunalt men det tar halva dagen,
  sedan ska jag hem också.
  Nog skulle han kunna fixa ett till Din Ö, Det finns ju på många
  ställen .
  Skriv och föreslå.

  Kram

 12. Suss skriver:

  Välkommen hem igen och så roligt att du fick avsluta med att göra IKEA-premiär. Där i Malmö arbetar en av mina bästa vänner!
  Vilken fantastisk resa du har gjort och jag önskar jag varit med både här och där. Pisa och Florens står på min lista över önskade resmål och Italien som helhet är ett härligt resmål. Kommer det resebilder nu? Hoppas det! Ha det så gott här hemma i höstvädret! KRAM!

Kommentarer inaktiverade.