Hovleden

Söndagen den 24 september 2006

Det känns nästan tjatigt att kommentera vädret, men det är ännu helt strålande med temperatur runt 20 grader. Det är inte ofta man får söka skugga i slutet av september månad när man ska sitta ute och läsa eller dricka kaffe!

Igår var Bosse här och började klippa gräset bakom ladugården med sin åkgräsklippare. Det blev jättefint, så nästa investering blir nog en sådan klippare.
Det var Efit-dag igår också, så det finns en bild där från gräsklippningen.

Idag tog Åke och jag en promenad upp i skogen, där det ska anläggas en körväg för hästar på gamla järnvägsbanken. En massa tallar måste röjas bort och efter ett visst motstånd har Åke gått med på det. Det är inte roligt att tvingas avverka fin ungskog , som ännu borde få växa åtskilliga år. Men fritidsfolkets intressen måste tydligen gå före skogsägarnas!

Till lunch var Carina och Bosse här och sedan fortsatte Bosse med gräsklippningen. Åke var med honom och samlade upp gräset och jag satt i det vackra solskenet och lyssande på en deckare.

Nu har vi fikat, Bosse har åkt hem och Åke ser fotboll på TV

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Fröjel, Gäster, Irriterande och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.