Hurra vad vi är bra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Glädje, TV. Bokmärk permalänken.

16 svar på Hurra vad vi är bra!

 1. Anna skriver:

  Ja detta var bra, men Loa är bäst!
  Han har sån pondus och utstrålning.

 2. Agneta skriver:

  Hej, Ingrid!

  När jag bytte kanal stod det 2-1. Roligt att vi vann VM och resultatet ärr verkligen något att vara stolt över. Vill minnas att senast det begav sig var 2006 så det var på tiden 🙂 Man är ju lite bortskämd när det gäller Hockey.
  Missade sista perioden för det blev Poirot på Sjuan. I dag har dom då klämt in för många program. Mästarnas mästare var spännande som alltid och både Magdalena och Anna var duktiga och det hängde på håret ända till slutet. Så Hockey hela dagen och så Spårlöst och Agatha Christie….det blir ett himla zappande.

  Petra Mede är en av ytterst få som kan konsten att artikulera, oavsett språk. Man hör klart och tydligt vad hon säger och det gillar jag.

  Nattiskramen, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Jag är ju måttligt road av att se på sport och nu när jag är ensam blir det inte så ofta, men slutet på den här matchen följde jag minsann.
   Hoppas att du har en fin måndag!
   Kram

 3. Jag önskar verkligen att dygnet hade 48 timmar just nu! Jag har varken sett melodifestivalen eller ishockeyn – eller något annat på TV heller för den delen!! 🙁
  Här är alldeles för mycket att göra i trädgården och sen måste man ju pyssla lite inne också, som första gästerna börjar nämligen anlända i morgon – och sen lär man ju inte få nått gjort på ett par veckor. Fast det ska bli rätt skönt att bara njuta av trevligt sällskap och göra massor av utflykter. 😉 Men jag har nog blivit en typisk pensionär; Får jag mer än tre saker att göra på ett dygn, så blir jag jättestressad. 🙄
  Men nu har jag ”bara” ett nyinköpt träd kvar att plantera. Det ska göras idag och så ska jag klippa gräset och sen så ska jag fortsätta med rensning och kantklippning…..och så ska jag vara i Lau vid tretiden hos min ”hovleverantör” av sparris. (Nyskurna tjockisar, dom smala får turisterna ta – dom smakar inte lika mycket!) Gästerna som kommer i morgon har ”begärt” sparris till förrätt…..och det ställer man ju gladeligen upp med! 😀

  • Ingrid skriver:

   Vi gör alla våra prioriteringar Susie, och ska man ha en så fantastisk trädgård som du har får man nog finna sig i att välja bort en del annat. 😉
   Hoppas det går bra med alla ”orkar” idag.
   Kram!!

 4. Hejsan Ingrid !

  Jag är en outsider, ser inget som andra ser.
  Ser annat omkring där jag bor. Vet inte hur det gick med
  vare sig det ena eller det andra. Vore jag intresserad kan jag googla på det, men det
  räcker med att läsa hos Dig Du är med i allt.

  Idag dimma 12+ ,tror det blir sol framåt dagen.

  Kram och ha en fin Måndag

 5. Skatan skriver:

  Ja … HURRAAAA …

  fast själv såg jag inte matchen. Är inte ett dugg intresserad av ishockey … men man rycks ju med av den allmänna glädjeyran.

  Kram!

 6. Skogsnuvan skriver:

  Tänkt på en sak. Alla ishockey och fotbollsfans säger så här. Vi VANN men om det blir förlust säger man DOM förlorade. Åtminstone mina bröder säger så. Jag som är totalt ointresserad av sport bryr mig inte ett skit. Nu för tiden handlar det mest om vilket lag som kan köpa dyrast och bästa spelare, även där handlar allt om pengar.

 7. Kerstin skriver:

  Din kommentarJa visst är vi. Vilken spännande match det var.

 8. Jag hör väl till de få finländare som hejar på Sverige, det vill säga då laget INTE möter Finland 🙂
  Jag kan vara glad för Sveriges skull och gratulerar er till guldet. Kanske det är vår tur nästa gång?

  • Ingrid skriver:

   Finland har Sverige nog alltid svårt att slå i ishockey. Jag är inte så informerad, men maken brukade säga det. 😉
   Säkert är det er tur nästan gång. Lite rättvisa får det ju vara!
   Kram

Kommentarer inaktiverade.