Idag har vi varit gifta i 44 år

fredag, maj 20, 2005

Idag har vi bröllopsdag Åke och jag. Vi har varit gifta i 44 år och det har verkligen varit 44 lyckliga år. Vi har väl haft motgångar vi också, som de flesta, men vi har alltid hållit sams och älskar varandra fortfarande. Jag fick blommor och choklad i morse av Åke och nu ska jag gå och laga till en god middag till oss. Litet måste man ju fira!

Idag har det varit skönt väder och jag har, efter litet städande och "daterande" (har lagt in en funktion där den som vill kan lägga in en länk till sin hemsida), varit ute i trädgården litet. Stenfoten på huset blev inte färdigmålad i höstas, för den skulle repareras och det har Bosse gjort nu, så idag har jag grundmålat den. Nu ska det bara hem en burk färg till , så att jag kan stryka den en gång till. Sedan är husmålningen äntligen klar (fast nu är det snart dags att börja om igen). 

Så är det att vara husägare!

21.50 Nu har vi ätit vår "bröllopsmiddag" och sett på "Vi i femman", där Solbergaskolan från Gotland vann och därmed gick till final. Åke gillar inte tävlingar där barn är med. Han tycker så synd om de som förlorar, men jag tycker att just "Vi i femman " är ett jättetrevligt progam och så är jag svag för Mark Levengood. Nu ser jag fram mot finalen nästa vecka.>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Helger, Trevliga händelser och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.