Inte blev det någon ombyggnad…

…av bloggen idag! Nej, jag fastnade i soffan med Uppdrag utrotning och kunde inte släppa den förrän jag kommit till slutet. Jag ska uppdatera Bokhyllan lite senare med mitt omdöme om boken. Det ska mogna lite bara, för det är ett delikat ämne som Carita tar upp i sin bok – handlingen kretsar kring manlig homosexualitet.

Nu har jag legat i soffan och tittat på Skavlan och det var jätteintressanta gäster i kväll som vanligt. Bland annat var de tre bröderna Palme med och berättade om sin far och de verkar vara helt övertygade om vem som mördade honom. Lena Olin, aktuell i det svenska Oscarsbidraget, Hypnotisören var också med och hon är en spännande person!

Med var också våldtäktsoffret Jennifer Thompson-Cannino och den felaktigt misstänkte förövaren Ronald Cotton. Han avtjänade nästan elva år i amerikanskt fängelse innan han fick upprättelse. Var fick Skavlan tag i dem? Det var en fascinerande historia de berättade. Dessutom var det en norsk programledaren med. Det är nästan alltid med någon från Norge, men det är väl inte att undra på när programledaren själv är norrman. Och så avslutades kvällen med sång och musik av Moa Lignell.

Missade du kvällens program? Försök i så fall att se någon repris av det, för det var verkligen bra.

Nu väntar sängen och i morgon är en annan dag, få se vad den bjuder på. Regn lär det bli i alla fall, men det gör ingenting för jag ska städa lite, tror jag. Om inte jag får lust till det, sätter jag mig väl här vid datorn och bygger om.

Godnatt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TV och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

14 svar på Inte blev det någon ombyggnad…

 1. Maj B Berggren skriver:

  Håller med dig, Skavlan var jättebra ikväll. Som vanligt…..tycker han har en sån otrolig ”närvaro”. Känns som om han satt alldeles intill en ……//M

 2. Rovie skriver:

  Skavlan är bra. Jag gillar honom och hans program och det var bra gäster.

  Tack för din kommentar och ursäkta sent svar, men jag har inte varit här varje dag.
  Det kunde du ju inte hjälpa om ekorren sprang rakt in i ditt hjul. Då får den nästan skylla sig själv (dumt skämt). Och du var ju bara ett barn då också då är det svårt att ha ögonen åt alla håll. De är ju blixtsnabba små djur också. Ja, det är synd att det ska vara dyrt att stoppa upp så små djur. 🙁

  Hoppas du få en bra lördag

  Kram 🙂

 3. Raija skriver:

  Jag såg också Skavlan igår och tyckte det var riktigt intressanta gäster den här gången.

  Önskar dig en fin helg

 4. Sylvia skriver:

  I går kväll var det riktigt intressanta gäster hos Skavlan. Fint att se Palmes tre pojkar. Hade för mig att det bara var två söner han hade. Spännande att lyssna på den oskyldigt dömde Ronald Cotton som fick elva år i fängelse och sedan förlät Jennifer Thompson-Cannino. En gripande historia.
  Kram

  • Ingrid skriver:

   Den yngste sonen är tydligen mycket yngre än de andra två, så han var bara tonåring när pappan blev skjuten.
   Skavlan är duktig att hitta intressanta deltagare. 😀

 5. Susan skriver:

  Håller med om att Skavlan var jättebra igår..(Som vanligt) Undrade också hur han fått tag i sina gäster. Det var en oerhört intressant och gripande historia.

  Måste bara säga att du är så fin på bilden i förra inlägget!
  Ha en underbar helg ute på öa:)

 6. Det var väldigt bra Skavlan, trevligt att se Palmes söner, man såg vem som var lok Mamma Lisbet. Lever hon.Jo det gjorde hon, fick ju hälsning från en Wenche.

  Men ikväll var det bara på ettan Maria Lundqvist med son och Mattias Klum som var något av intresse, såg lite på pensionärsjävlar. Inte beter sig vi så här i Sverige.

  Må så gott !

  Kram Majsan

 7. Vilhelm Hanzén skriver:

  Hej Ingrid!

  Jennifer Thompson-Cannino och Ronald Cotton har skrivit en bok om hels sin historia. Den återfinns här: http://www.libris.se/nummer-fem-fran-vanster.html

  Trevlig läsning! 🙂

  /Vilhelm

Kommentarer inaktiverade.