Inte lätt att få kontakt med Telia minsann

Jag sitter nu nere hos Bosse och Carina och lånar deras dator till att göra några betalningar, kolla mailen och skriva några rader här.

Nu har jag försökt sedan i tisdags att få kontakt med Telia och suttit i oändligt långa telefonköer. I onsdags eftermiddag kom jag fram till kundtjänst, som lovade att Teliabutiken i Visby ska ringa upp, men ingen har hört av sig. Igår ringde jag igen, fick tala med kundtjänst igen och återigen lovade de att någon skulle ringa upp mig, men ingen ringde under gårdagen. Det börjar inte bra, mitt och Telias samarbete! På måndag ska vi i alla fall till Visby för bilen ska besiktas och Åke ska på lasarettet på en undersökning och då får jag gå in i Teliabutiken och prata med dem. Handläggarna jag pratat med har hela tiden sagt att jag måste gå i in butiken för att beställa abonnemanget och det kan man väl tycka är konstigt.

Vi har haft ganska gråa dagar, men det har varit måttligt kallt och stilla, så jag har varit ute och tagit mina promenader ner till stranden. Jag känner att jag måste ut och röra på mig och i och med att jag inte har tillgång till internet har jag helt plötsligt fått en hel del tid över. Nu märker jag verkligen att datorn är en riktigt tidstjuv.

Tack alla som varit inne och skrivit kommentarer, jag hoppas att det inte ska dröja alltför länge innan allt flyter på normalt igen, tills dess får Bosse och Carina agera backup.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.