Jag är en riktig sopa….

…. när det gäller att shoppa.

Visserligen har det varit riktigt mulet och grått idag, men efter lunch tog jag mig en promenad till Klintehamn. Jag kände att jag ville ut och röra på mig och så tänkte jag passa på att se om jag kunde fynda någonting på Klinte Beklädnadsaffär eller ”Westbergs”, som vi fortfarande kallar affären. De har haft rea ett tag och nu är det 50% rabatt på reapriserna. Inte fick jag tag i mycket, det enda jag lyckades få med mig hem var en tröja, som i och för sig var billig,för jag betalade bara 29:- för den, men ändå!

Det här fotot av butiken tog jag förra året den 22 februari och då var det verkligen mycket snö. Inte kom jag ihåg nu att det var sådana mängder så sent i februari. Idag den 1 mars är det i stort sett snöfritt och på trottarerna är det bara lite is kvar. Det känns verkligen som om våren nalkas nu och i morgon ser det ut att bli solsken!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Klintehamn och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

10 svar på Jag är en riktig sopa….

 1. Halloj Ingrid !

  Om Du är en sopa, vad är jag då sop-soppa, idag fick jag startavgiften på 600:- åter i handen av Greger på Xtravaganza. Han tyckte det var för mycket pengar för mig att slänga ut när det inte hjälpte, sa ju att pulverdieten och att dricka så mycket vatten, när hela jag är full av det.Han ville ha handbok+CD åter.Det fick han.Nu har jag lämnat in en ansökan till Curves, där bryr de sig om gamla tanter tror jag.Det var där” skon klämde” han tyckte nog jag var för gammal, fick den känslan redan första dagen.Vet inte vad Curves kostar men det är nog inte dyrare än
  Får nog trappa ner och inte börja äta fast föda förrän i morgon.

  Billigt pris på tröjan. Jag hade behövt XXL ? Då blir det dyrare.

  Kram Mi

 2. Znogge skriver:

  Man glömmer så fort men förra vintern var verkligen snörik! För övrigt så får du shoppa oftare. Övnin0g ger färdighet 😉

  Ha en trevlig kväll!

 3. Eleonora skriver:

  Ja nog har ni kommit mycket längre fram mot våren än vad vi har här. Men nu när man hör småfåglarna sjunga och kvittra – så har även vi vår snart.

  I morgon ska jag på återbesök och visa upp mit opererade öga. Sedan blir det litet handla mat på Ica Maxi och därefter hem. I morgon em kommer ÄNTLIGEN min fåtölj och fotpall som jag beställde första veckan i december!!

  Ha det got och kramis

 4. Tove skriver:

  Tur att det inte var lika mycket snö i år ;D
  Boken har kommit! Nu ska jag bara parvla mig till Posten. Tusen tack!!

 5. Kicki skriver:

  Välkommen i klubben ”vi som hatar att shoppa”. Jag är bedrövlig. Jag brukar tvinga mig till att gå ett varv när rean är slut och de säljer ut det kvarvarande för 50%, precis som du gjort. Men i år har jag inte ens gjort det.
  Dessutom är det knappt att jag använder de kläder jag nån enstaka gång köper. Det är ju jeans och T-skirt som gäller till 99%.
  Hoppas den här dan blir soligare än gårdagen hos dig. Här gassar solen redan, och det behövs om de -15 graderna ska bli närmare nollan under dan.
  Kram

  • Ingrid skriver:

   Det finns ett visst hopp om att solen ska titta fram senare idag. I så fall tar jag mig en promenad efter lunch. Åke ska kolla sitt blodtryck på VC, så då tänkte jag gå i förväg, så får han hämta upp mig. En får inte va dum 😉

Kommentarer inaktiverade.