Jag håller tummarna….

….för att gårdagens bredbandskrångel bara var något tillfälligt, för idag har det varit stabilt. Maken har sett fotbollsmatchen som han missade igår och allt är frid och fröjd.

På förmiddagen var vi en vända till Stenstugu och nu står det flera säckar med fallfrukt i bilen och dem ska vi till återvinningen med i morgon.

Efter lunch dammsög jag och plockade ur flyttkartongen med tavlor och nu står de utplacerade längs väggarna. Ännu har jag inte riktigt bestämt mig för hur jag vill ha det.

Sedan tog vi oss en lite promenad idag också – till sopstationen på området och tillbaka igen. Jag var inne en vända hos vaktmästaren också och fick kompostpåsar till matavfallet. Här är väldigt välordnat på alla sätt och vis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Flytten och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

18 svar på Jag håller tummarna….

 1. Gunnar skriver:

  Jaså ni har flyttat nu. Det känns väl både konstigt o kul på samma gång? Tala inte om Telia. Suckar!!

  Hoppas
  Att det fixar sig

 2. Åsa! skriver:

  Visst är det fint på Odvalds, och bara lilla biten bort har ni skogen. Det är en bra plats att bo på! Jag kommer förbi någon dag, kanske nästa vecka?! Då är jag långledig! Vilket nummer bor ni på?

 3. Znogge skriver:

  Härligt när det är välordnat och strukturerat. Tavlorna får ni fundera på. I bland är det inte lätt att bestämma sig så där omedelbart.

  Krma

 4. Sylvia skriver:

  Nu har jag läst ikapp lite men först ett Stort Grattis till ert nya hem. Det mesta verkar vara på plats redan. Tavlor och lampor ska man nog ta det lugn med då slipper du alla ändringar fram och tillbaka som annars brukar bli. Det var ju inget roligt besked du fått om benskörheten. Du får lova att sköta dig och fara varsamt fram med din kropp och blir du sedan ordinerad en bra medicin så ska du säkert kunna leva ganska så normal skulle jag tro.
  Hoppas nu att trasslet med bredbandet är avklarat. Det blir alltid lite övergående krångel vid flyttning verkar det som.
  Ha det så gott.
  Kram Sylvia

  • Ingrid skriver:

   Tack Sylvia!

   Ja, inte är det roligt när man får såna här besked, men jag hoppas få hjälp av vår läkare. Få se när han hör av sig?

   Idag verkar allt ok och stabilt på bredbandsfronten, så nu ska det nog fungera.

   Kram!

 5. Mariann L skriver:

  Hej Ingrid! Det har hänt en del hos dej sen jag var här sist! Flytten verkar ju gå bra, trots krångel med Telia, och ni kommer säkert att trivas bra där. Så tråkigt med beskedet om benskörhet. Nu får du vara rädd om dej! Vi ser fram emot vår lilla Hilmas namngivningsfest på lördag! Det ska bli roligt! Ha det bäst! Kramar!

 6. diana skriver:

  Vad skönt med ordning. Har ni börjat bo in er lite?

 7. Mien skriver:

  Och jag som trodde fiber skulle vara lösningen på alla våra internetproblem? Vi ska på möte om fiber i Hablingbo nästa vecka. Hoppas semesterkänslan aldrig ger sig av! Ni är värda semester! Vet hur mycket slit det är att bo på en gård med alla byggrasar man oroar sig för.

  • Ingrid skriver:

   Det kan ju varit tillfälligt fel. Kanske var Telia inte riktigt klara med vår uppkoppling ännu.
   Det blir nog bra om ni får fiber!
   Man håller på med det i Fröjel också….

 8. skogsnuvan skriver:

  Tur att man har lite tid på sig. Tavlor känns det ju som man vill ha där dom ska vara innan man hänger upp dom för det ska ju sättas upp krokar och grejor.
  Jag har inte flyttat så många gånger i mitt liv och jag förstår att det måste vara svårt att välja vad man ska ta med när man ska flytta till mindre. Ha det bra och var rädd om din rygg nu och bli inte för ivrig med stökandet

 9. Gunnel skriver:

  Vad kul att starta helt från början med att möblera och hänga tavlor. Ommöblering älskar jag och min man hatar det. Kan uppstå små dispyter ibland då.
  Kram

Kommentarer inaktiverade.